Srbin kupio Špance, a da li će oni njega? Leganes kod Olimpijakosa obara cenu za Lazara Ranđelovića!

03.01.2022

07:11

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji fudbaler niškog Radničkog zadovoljio, sada je na potezu „diplomatija“

Srbin kupio Špance, a da li će oni njega? Leganes kod Olimpijakosa obara cenu za Lazara Ranđelovića!
profimedia-0632807173 - Copyright Profimedia/Mutsu Kawamori/AFLO

Srpski ofanzivac Lazar Ranđelović ekspresno je kupio sve u Leganesu, sada je na redu da Španci pokušaju da kupe njega. Preciznije, da otkupe njegov ugovor od Olimpijakosa, koji je nekadašnjeg fudbalera niškog Radničkog letos poslao na pozajmicu u redove španskog drugoligaša.

Kada su klub iz predgrađa Madrida i pirejski velikan letos dogovarali pozajmicu potencijalnog srpskog reprezentivca, u ugovor su stavili otkupnu klauzulu od 1.8 miliona evra.

Ipak, ta cifra je očigledno previsoka za Leganes, čiji čelnici, prema pisanju grčkih medija, koji se pozivaju na „Marku“, pokušavaju sa crveno-belima da dogovore drugačije uslove za otkup Srbina, koji je u 17 nastupa u Segundi postigao četiri gola, uz dve asistencije.

Ugledni španski list piše da su čelnici Leganesa rešeni da zadrže Ranđelovića i posle leta, zbog čega poslednjih dana pokušavaju da ubede odgovorne na „Karaiskakisu“ da pristanu na manju cifru obeštećenja, ali uz određene procente od narednog transfera, navodeći da bi već tokom januara situacija mogla da bude potpuno jasna.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike