Kako je Zvezda ostala bez viđenog pojačanja? Bio sam siguran da ću na „Marakanu“, a onda je došao Olimpijakos i promenio mi život!

09.10.2021

09:40

0

Autor: A. Š.

Lazar Ranđelović otkrio malo poznate detalje

Kako je Zvezda ostala bez viđenog pojačanja? Bio sam siguran da ću na „Marakanu“, a onda je došao Olimpijakos i promenio mi život!
profimedia-0501511454 - Copyright Profimedia

Jedno od prvih pitanja koje sportisti dobiju u Srbiji glasi: Zvezda ili Partizan? I tu dolazi do podele, na one koji, prvenstveno iz profesionalnih razloga, diplomatski izbegnu odgovor, i one koji bez dvoumljenja izaberu crveno ili crno-belu stranu Topčiderskog brda.

U drugu grupu svrstao se fudbaler Olimpijakosa, na pozajmici u španskom Leganesu Lazar Ranđelović, koji je u opširnom intervjuu za grčku „Gazetu“ bez mnogo dvoumljenja odgovorio na omiljeno pitanje navijača u Srbiji.

- Navijam za Crvenu zvezdu, ali nisam vatreni navijač. Da sam imao priliku da biram između Zvezde i Partizana, otišao bih na „Marakanu“. Moja porodica podržava crveno-bele, kao i ja – kazao je Ranđelović i otkrio da je malo nedostajalo da karijeru nastavi na najvećem srpskom stadionu.

- Zaista sam bio dobar na jednoj utakmici niškog Radničkog i Crvene zvezde. Dva dana pre kraja prelaznog roka stigao je poziv iz Ljutice Bogdana, ponudili su mi ugovor i bio sam 90% siguran da ću potpisati za Zvezdu. Međutim, dan kasnije stigao je Olimpijakos. U početku nisam mogao da verujem, govorio sam kako nije moguće da me žele posle samo jednog meča.

Nije Ranđelović mogao da veruje ni kada je pred sobom imao ugovor pirejskog velikana.

- Pozvao me je moj agent Vasilis Panajotakis i rekao „sutra dolazim u Niš na razgovor“. Pokazao mi je ugovor iz Olimpijakosa, ali mu ni tada nisam verovao. Imao sam u rukama dve ponude – Zvezdinu i Olimpijakosovu, koja je uključivala i ostanak u Radničkom na pozajmici do kraja sezone. Vasilis mi je rekao da izaberem šta želim. Razgovarao sam sa porodicom, ali kada vas zove Olimpijakos ne možete da kažete NE. Sutradan smo otišli u Grčku, u klupsku kancelariju i potpisao sam ugovor. Ni tada nisam mogao da verujem. Sve tako brzo odigralo, za dan, dva… Bio sam siguran da ću igrati za Crvenu zvezdu, a onda je došao Olimpijakos i promenio mi život – ispričao Lazar Ranđelović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Uskoro opširnije na 24sedam.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike