Srbi beže iz Pireja! Španci se nadaju da neće proći kao Zvezda u pregovorima sa Olimpijakosom

24.03.2022

09:51

0

Autor: 24sedam

Lazar Ranđelović jedan od trojice Srba koji su pod ugovorom sa grčkim šampionom

Srbi beže iz Pireja! Španci se nadaju da neće proći kao Zvezda u pregovorima sa Olimpijakosom
profimedia-0632807173 - Copyright Profimedia/Mutsu Kawamori/AFLO

Španski drugoligaš Leganes nije letos dobio otkupnu klauzulu od Olimpijakosa za transfer Lazara Ranđelovića, pa će ovog leta morati da pregovara sa Grcima oko uslova i obeštećenja za krilo iz Niša.

Ranđelović se ove sezone pokazao u Španiji i izgleda da se njegove želje poklapaju sa klupskom, tako da na putu njihove sreće stoji samo Olimpijakos. Desnokrilni igrač postigao je pet golova ove sezone i bio jedan od boljih u plavo-belom timu, ali sve je to odradio na pozajmici koja je dogovorena letos.

Ugovor mu ističe 2024. godine i zato Grci spekulišu da iz Pireja neće doći zeleno svetlo dok zaintresovana strana ne plati 1.800.000 evra. Pre nego što je došao u Leganes bilo je reči i o dolasku u Crvenu zvezdu, ali se dva crveno-bela tabora nisu mogla da dogovore oko razumnog obeštećenja.

Ovo leto bi moglo da označi početak velikog egzodusa Srba iz Pireja. Svetozar Marković je prema saznanjima 24sedam jednostrano raskinuo ugovor sa grčkim šampionom i konačnu reč o ovoj saradnji daće arbitraža FIFA.

Sa pozajmice se pored Ranđelovića vraća i drugi krilni napadač koji je u luku stigao iz Niša Nikola Čumić. On trenutno igra u švajcarskom Lucernu za koji ima 17 nastupa i tri postignuta gola.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike