Tumbaković objasnio zašto trio iz Grčke nije pozvan u reprezentaciju

24.09.2020

10:38 >> 12:17

0

Autor: Jovan Terzić

Andrija Živković, Živko Živković i Lazar Ranđelović nisu među igračima za duel sa Norveškom iako se nalaze u dobroj formi

Tumbaković objasnio zašto trio iz Grčke nije pozvan u reprezentaciju
Copyright MN Press

Selektor Ljubiša Tumbaković objavio je imena 30 fudbalera na koje računa za utakmice sa Norveškom u baražu za Evropsko prvenstvo, a potom i sa Mađarskom i Turskom u novom ciklusu Lige nacija.

Među pozvanima nema Andrije Živkovića i Živka Živkovića iz PAOK-a, kao i Lazara Ranđelovića iz Olimpijakosa, koji igraju vrlo dobro za svoje klubove u tekućim kvalifilacijama za Ligu šampiona.

Selektor je objasnio da to što sada nisu pozvani ne znači da u budućnosti neće biti.

-Jako dobro poznajem prvu dvojicu jer su bili deo tima kada sam bio direktor u Partizanu. Veliki su potencijal i obojicu ih pratimo. Andrija Živković će sigurno biti na spisku ako nastavi kao što trenutno igra. Živko Živković je isto evidentiran, ali trenutno imamo trojicu golmana, a hteli smo da vidimo i Đorđa Nikolića. Biće i on u budućnosti pozvan. Sigurno je da će i Ranđelović dobiti šansu, samo neka nastavi ovako da igra i dobiće poziv – najavio je Tumbaković.

Podsećamo, pobednik duela Srbije i Norvšeke u Oslu 8. oktobra igraće protiv boljeg iz susreta Škotske i Izraela u odlučujućem meču za plasman na Evropsko prvenstvo. Protiv Mađarske (11. oktobra u Beogradu) i Turske (14. oktobra u Istanbulu) “orlovi” igraju utakmice novog ciklusa Lige nacija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike