Teatar snova postaje Teatar košmara! Đavoli očima ne veruju – Čelsi im otima De Jonga?

20.07.2022

16:54

0

Autor: 24sedam

Velikan sa Old Traforda na velikim mukama ovog leta

Teatar snova postaje Teatar košmara! Đavoli očima ne veruju – Čelsi im otima De Jonga?
profimedia-0679396099 - Copyright Profimedia

Košmar u tekućem prelaznom roku nikako da se završi za Mančester junajted. Posrnuli velikan sa „Old Traforda“ nadljudskim naporima pokušava da sklopi ekipu koja će pod vođstvom novog menadžera Erika Ten Haga pokušati da se vrati u vrh Premijer lige, ali čelni ljudi sportskog sektora izloženi Tantalovim mukama prilikom svakog transfera.

Na „Teatar snova“ su dosad stigli Tajrel Malasija, Kristijan Eriksen i Lisandro Martinez, ali najveća želja holandskog stratega – Frenki de Jong - sve više izmiče „đavolima“. To kao da nije dovoljno teška činjenica za crveni deo Mančestera, pa neke glasine govore da bi fudbaler Barselone uskoro mogao put Londona u opremu Čelsija.

Pomalo i nesvakidašnje, nekadašnjem engleskom i evropskom šampionu na putu ne stoji Barselona. Da se samo Katalonci pitaju, De Jong bi se odavno slikao sa dresom Mančester junajteda, međutim Holanđanin trenutno ne želi ni da čuje za prelazak na „Old Traford“.

Preciznije, Frenki bi najradije ostao u Barsi, koja, pak, na sve načine pokušava da ga natera na odlazak. Katalonci, prema pojedinim glasinama, idu toliko daleko da De Jongu odbijaju da isplate oko 14 miliona funti zaostalih primanja, što reprezentativca "lala", potpuno razumljivo, dodatno frustrira.

Barsi su ovog leta, posle veoma zvučnih transfera, neophodna sveža primanja i holandskog fudbalera vide kao „zlatnu koku“ koju je Mančester bio spreman da plati 63 miliona funti, ali De Jong svaku ponudu Junajteda odbija.

Moguće je da Holanđanin sada, ako je tačna priča o zaostalim primanjima, igra psihološke igre sa Kataloncima, mada nikako ne treba isključiti da se Frenkiju jednostavno ne ide na stadion sa kojeg po svaku cenu želi da pobegne zvezda kao što je Kristijano Ronaldo.

Zbog toga svoju šansu u celoj priči vidi Čelsi. Prema izvorima sa Ostrva, ali i iz Španije, „plavci“ su već obavestili Barsu da su zainteresovani za kupovinu De Jonga i da rade na pravljenju konkretne ponude za igrača kojeg bi na kraju zov Lige šampiona mogao da odvede na „Stamford bridž“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike