Mančester mora da odobrovolji Kristijana! Krenula je (ne)moguća misija – Junajtedova ekspedicija stigla u Barsu po De Jonga!

11.07.2022

16:45

0

Autor: 24sedam

Španci pišu o početku pregovora oči u oči predstavnika dva kluba

Mančester mora da odobrovolji Kristijana! Krenula je (ne)moguća misija – Junajtedova ekspedicija stigla u Barsu po De Jonga!
profimedia-0664032946 - Copyright Profimedia

Pat pozicija u kojoj se nalaze Kristijano Ronaldo i Mančester junajted mora što pre da se razreši za dobrobit svih strana. A deluje da su čelnici Junajteda konačno shvatili šta moraju da urade kako bi odobrovoljivi nezadovoljnog portugalskog superstara, koji ne želi u smiraj trofejne karijere da nastupa u timu bez takmičarskih ambicija.

A kako prelazni rok teče na „Old Trafordu“ deluje da su očekivanja rukovodećih struktura „đavola“ baš takve. Međutim, situacija bi mogla da se okrene veoma brzo. Ako ništa, Ronaldo je barem naterao direktore da se pokrenu i barem pokušaju da mu obezbede saigrače sa kojima bi mogao ravnopravnije da se nosi sa Sitijem, Liverpulom, Čelsijem…

Španski mediji pišu da su predstavnici Mančester junajteda u ponedeljak stigli u Barselonu kako bi na licu mesta pokušali da ubede, prvo kolege iz Barselone da pristanu da ga prodaju, a potom i samog fudbalera da se preseli na „Teatar snova“.

Generalni i sportski direktori Junajteda razgovarali su sa rukovodstvom Barse zaduženim za sportska pitanja, prenevši im spremnost posrnulog engleskog velikana da se približe cifri koju na „Nou Kampu“ smatraju prihvatljivom za puštanje holandskog fudbalera (75 miliona evra).

Takođe, sam De Jong je dobio uveravanja da bi pred njim mogao da se nađe prilično „zavodljiv“ ugovor sa „đavolima“, koji malo po malo približavaju stavove sa kolegama iz katalonske prestonice, zbog čega španski mediji veruju da bi već do kraja nedelje moglo da bude određenih novosti.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike