Mančester ima novo pojačanje! Ten Hag napunio Ajaksovu kasu – Đavoli dobili drugog najskupljeg defanzivca u istoriji kluba!

17.07.2022

17:05

0

Autor: 24sedam

Lisandro Martinez postigao dogovor sa Junajtedom

Mančester ima novo pojačanje! Ten Hag napunio Ajaksovu kasu – Đavoli dobili drugog najskupljeg defanzivca u istoriji kluba!
profimedia-0690608813 - Copyright Profimedia/OLAF KRAAK /ANP/Sipa USA

Fudbaler Ajaksa Argentinac Lisandro Martinez nastaviće karijeru u Mančester junajtedu, saopštio je holandski klub.

Holandski šampion je naveo da je Junajted platio obeštećenje od 57 miliona evra za argentinskog fudbalera, plus 10 miliona evra u eventualnim bonusima.

Britanski mediji tvrde da će Martinez u klubu sa "Old traforda" godišnje zarađivati oko šest miliona evra, a kada prođe lekarske preglede potpisaće petogodišnji ugovor.

Martinez (24) je imao ugovor sa Ajaksom do juna 2025. godine, a na „Teatru snova“ će postati drugi najskuplji defanzivac u istoriji kluba, odmah iza kapitena Harija Megvajera, koje su „đavoli“ pre tri godine platili Lesteru 87 miliona evra.

Podsetimo, pre argentinskog fudbalera koji je za tri godine u Ajaksu odigrao 120 utakmica i postigao šest golova, Junajted je kao ovoletošnja pojačanja predstavio Kristijana Eriksena i Tajrela Malasiju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike