Mančester našao spektakularno rešenje za goruću poziciju: Ten Hag dovodi svog ljubimca iz Barse!

11.05.2022

21:17

0

Prilično pouzdani izvori kažu da je ovo 95% gotova priča

Mančester našao spektakularno rešenje za goruću poziciju: Ten Hag dovodi svog ljubimca iz Barse!
Tan2022-5-7_224047858_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Erik ten Hag je osvojio titulu sa Ajaksom i sada mu ostaje još jedna utakmica da se u slavlju oprosti od amsterdamskog velikana i preuzme usijanu klupu Mančester junajteda.

"Đavoli" su ove sezone postavili crni lični rekord po najmanjem broju poena od kad postoji Premijer liga, a postoji šansa i da uopšte ne igraju Evropu. Ten Haga tako čeka jako težak posao, a zna se i šta je prva stvar – ojačati sredinu.

Nemanja Matić, Pol Pogba i Džesi Lingard odlaze, a Ten Haga su već odbili Deklan Rajs, Kalvin Filips i Džad Belingem, a onda je i Sergej Milinković-Savić odlučio da odustane.

Ali, trener ima rešenje. Ako je verovatno prilično pouzdanom insajderu kad je Barselona u pitanju, Đerardu Romeru, na leto na Old Traford stiže Frenki de Jong!

Štaviše, Romero javlja sa 95 odsto sigurnosti da će transfer biti završen i pre kraja prvenstva, a odluka je, kako navodi, čisto poslovne prirode.

 

 

Transfer je vredan između 70 i 80 miliona evra, ali je situacija podložna promeni. De Jong nije oduševio u Barsi, koja računa da je ovo poslednja prilika da ga unovči. On je 2019. došao iz Ajaksa i ako odigra još jednu sezonu ispod očekivanja, cena će mu drastično pasti, a Barsa će izgubiti novac.

Ten Hag i De Jong se znaju iz Ajaksa, odnosno, ne da se znaju, nego je pod palicom ovog trenera, sada 25-godišnji "vezista" postao pravi hit u Evropi, zbog čega su ga tražili i Mančester siti i Pari Sen Žermen.

Na kraju se odlučio za Barsu, koja ga je platila 75 miliona evra, ali on nije sasvim ispunio očekivanja.

Nema sumnje, ako neko zna da izvuče od njega maksimum, onda je to Ten Hag.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike