SMS stiže u London? Baš se zakuvalo, Čelsi ima dva jaka aduta – deluje sasvim realno!

18.06.2022

15:21

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac na meti mnogih klubova

SMS stiže u London? Baš se zakuvalo, Čelsi ima dva jaka aduta – deluje sasvim realno!
Sergej Milinković-Savić - Copyright Profimedia

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić biće jedan od najtraženijih fudbalera tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka. Sjajni vezista nedeljama unazad nalazi se na izlaznim vratima Lacija i u javnosti se kao jedina nepoznanica predstavlja nova destinacija nekadašnjeg đaka Vojvodine.

Veliki broj najvećih evropskih klubova povezivao se u prethodnom periodu sa Milinkovićem-Savićem. Od Juventusa, preko PSŽ-a i Mančester junajteda do madridskog Reala, ali deluje da trenutno pol poziciju drži londonski Čelsi.

Ugledni italijanski list „Korijere delo Sport“ piše da „plavci“ imaju dva veoma jaka aduta u rukama, koji ih u ovom trenutku stavljaju u bolju pregovaračku poziciju u odnosu na konkurente.

Pre svega, Čelsi ima tri fudbalera koji se visoko kotiraju u zamislima trenera Lacija Mauricija Sarija pred narednu sezonu. Ruben Loftus Čik, Emerson Palmijeri i Kepa Arizabalaga mogli bi u nekoj vrsti razmene dva kluba da širom otvore vrata „Stamford bridža“ SMS-u, a da se nešto kuva po ovom pitanju govore i saznanja da su čelnici londonskog i rimskog kluba već razgovarali na ovu temu u engleskoj prestonici, u kojoj je poslednih dana boravio jedan od direktora Lacija.

Takođe, značajnu ulogu u poslu mogao bi da ima i agent srpskog superstara Mateja Kežman, kao bivši napadač Čelsija. Nekadašnji reprezentativac, koji u plavom dresu igrao u eri Romana Abramoviča, iako nije ostavio značajniji trag nosi samo lepe uspomene iz Londona pa bi i ta „lična veza“značajno mogla da olakša Čelsiju put do Sergejevog potpisa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike