SMS definitivno napušta Lacio, iz Italije stižu pouzdane i potpuno različite verzije gde nastavlja karijeru

04.05.2022

05:15

0

Nije teško zamisliti nijednu od ovih varijanti, Sergeja svakako čeka iskorak

SMS definitivno napušta Lacio, iz Italije stižu pouzdane i potpuno različite verzije gde nastavlja karijeru
Sergej Milinković Savić - Copyright Profimedia

Pune četiri godine traje "selidba" Sergeja Milinković-Savića iz Lacija, ali sve navodi na to da će se to konačno desiti ovog leta, jer nam iz Italije stižu dve verzije, obe iz pouzdanog izvora.

Povezivali su Srbina sa mnogim klubovima, pominjali su se ranije Real Madrid, pa onda i Pari Sen Žermen i Mančester junajted za ovaj prelazni rok, Juventus je uvek bio jedna od opcija, ali sada se pojavilo ime još jednog velikana.

Kako piše Tutosport, za SMS-a je sada zainteresovan Milan!

"Rosoneri" su ove sezone blizu osvajanja titule i ako bi to uradili, dobili bi budžet da se dodatno pojačaju, a Sergej bi tu mogao da bude važan činilac.

Sa druge strane, Gazeta delo sport piše da je praktično već sve dogovoreno sa Juventusom. Na sredini terena od odlaska Pola Pogbe vidi se rupa koju je teško popuniti. Manuel Lokateli je doprineo, ali nije bio dovoljan, plus je sada povređen.

Zato Maks Alegri vidi samo dvojicu igrača – Pogbu i Sergeja. Prvi je komplikovan zbog mnogo ponuda i ogromne plate. Problem sa Srbinom je to što Klaudio Lotito ne voli da prodaje u Juve.

Ipak, Lacio ovog leta mora da prodaje, pa bi tako Alegri konačno mogao da ispuni staru opsesiju. Poznati su i detalji prve ponude. Sergeju bi bio ponuđen petogodišnji ugovor i plata od četiri miliona godišnje (sada ima nešto preko tri).

Problem je, osim Lotita, to što Juve ima oko 50 miliona za transfer, a predsednik Lacija ne želi ni da čuje za bilo šta ispod 60. Ipak, "stara dama" ima igrače da "prebije" razliku, tako da je moguće da će Sergej zaigrati sa saigračem iz reprezentacije Dušanom Vlahovićem.

I ne samo to, ako bi prešao u Juventus, bio bi u istom gradu sa bratom Vanjom, koji brani za Torino.

Videćemo šta će biti od svih ovih glasina kad počne prelazni rok.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike