Juventus ima plan za SMS-a! Stara dama se nada da su ova dva aduta važniji od cifre na papiru!

25.03.2022

20:10 >> 20:06

0

Autor: 24sedam

Torinski velikan neće bez borbe odustati od Srbina

Juventus ima plan za SMS-a! Stara dama se nada da su ova dva aduta važniji od cifre na papiru!
profimedia-0646111135 - Copyright Profimedia/Antonietta Baldassarre / Insidefoto /Sipa USA

Posle januarskog potpisa Dušana Vlahovića niko se pred letnju fudbalsku pijacu neće usuditi da unapred otpiše „staru damu“ iz borbe za potpis još jednog srpskog reprezentativca iz Serije A.

Iako se za sjajnog srpskog vezistu, prema saznanjima kontinentalnih medija, intresuju najbogatiji evropski klubovi, krugovi bliski Juventusu ističu da se u Torinu nadaju da imaju dva veoma jaka aduta u borbi za dolazak jednog od kapitena Lacija.

Jedan od njih je upravo Dušan Vlahović. Srpski vunderkind je „na prvu“ kupio sve na „Alijanc“ stadionu, na kojem se nadaju da bi mladi napadač sjajna iskustva iz crno-belog dresa mogao da prenese reprezentativnom drugu i na taj način ga usmeri ka Juveu.

Veliku ulogu, nadaju se u Torinu, mogao bi da odigra i Maks Alegri. Nije tajna da iskusni italijanski strateg ima sjajno mišljenje od srpskom vezisti, kojeg vidi kao izuzetno značajnog u pokušaju da „bjankonere“ vrati u vrh italijanskog fudbala.

Upravo bi velika uloga koju su Sergeju namenili u Juventusu trebalo da bude tas koji bi, nadaju se crno-beli, ubedio Milinkovića-Savića da odoli pozivima iz Pariza, Mančestera i Madrida i ostane deo Serije A.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike