Navijači se okrenuli protiv Jojića kada je skrivio penal u derbiju? Bili su nezadovoljni i na plus pet, sada se okrećemo Kupu

25.05.2022

07:54

0

Vezista ušao u klup 100, pa progovorio o sezoni nakon povratka

Navijači se okrenuli protiv Jojića kada je skrivio penal u derbiju? Bili su nezadovoljni i na plus pet, sada se okrećemo Kupu
Miloš Jojić - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana ostali su bez titule šampiona Srbije i petu godinu u nizu, ali preostala je nada da će bar u finalu Kupa Srbije igrati za titulu.

Kako god da se završi susret koji je na programu u četvrtak od 18 sati, crno-beli se mogu pohvaliti prolećem u Evropi, privrženim igračima i rekordima.

Ovog proleća, Rikardo Gomeš je oborio rekord po broju postignutih golova u sezoni, dok je uz Marka Jevtovića i Miloša Jojića upisao 100 nastupa za crno-bele.

Povratnik u redove tima iz Humske, Miloš Jojić, ne može se pohvaliti da je imao naročito uspešnu i srećnu sezonu, a kako i sam ističe, od novog dolaska u klub, shvatio je da nešto ne štima sa navijačima.

- Osećalo se od prve utakmice. Nije krenulo kako bi trebalo, napravio sam penal u večitom derbiju, automatski su se navijači okrenuli protiv, bilo je dosta negodovanja... Pokušao sam da se izdignem i mogu da kažem da sam uspeo. Imao sam super sezonu, kao i svi mi. Nažalost, nismo uspeli da osvojimo titulu - kazao je Jojić u razgovoru za TV Partizan povodom uručivanja dresa sa brojem 100.

FK Partizan
 

 

Jojić je sezonu završio sa sedam golova i 14 asistencija, ali ni to nije bilo dovoljno da pridobije naklonost navijača.

- Ne znam iz kog razloga je takva atmosfera među našim navijačima. I kad smo imali plus pet osećalo se nezadovoljstvo, ne znam iz kog razloga. Bože moj, mi smo profesionalci, idemo iz utakmice u utakmicu. Imali smo strašnu sezonu u Evropu, izgubili od Fajenorda, koji je pokazao da je izuzetno kvalitetna ekipa, što smo osetili na našoj koži. Holanđanima želim sreću u finalu Lige konferencije, a što se nas tiče, sve misli su u finalu Kupa Srbije, nadam se da ćemo na kraju slaviti - kazao je vezista sa internacionalnim iskustvom, te se osvrnuo na finale Kupa:

- Imali smo sve u svojim rukama, propustili smo veliku šansu, ali smo se i sami izborili da budemo u konkurenciji za titulu. Znamo kako je to izgledalo prethodnih godina. Ostala je još jedna utkamica, spremni smo i motivisani da Partizanu vratimo bar jedan trofej. To što nismo uspeli u Superligi ne sme da nam bude prepreka da kažemo: „E, nismo uzeli titulu, sad ćemo da sve pustimo niz vodu.“ Profeisonalci smo, plaćeni smo za ovo, a iz ljubavi prema klubu moramo da istrčimo na teren i pronađemo motivaciju. Ima je i te kako. U prethodnom derbiju smo pokazalo da smo ravnopravni, ako ne i bolji od Zvezde. Pravo je vreme da to pokažemo opet i sezonu krunišemo peharom.

Na kraju je otkrio i da je u drugom mandatu znatno veći pritisak, zbog očekivanja od njega kao iskusnog igrača.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike