Bivši Partizanovi asovi na čelu sportskog sektora Dinama? Hrvati bruje, ali ovo je istina!

23.05.2022

16:52

0

Autor: 24sedam

Zlatko Zahovič i Darko Milanič se povezuju sa Modrima

Bivši Partizanovi asovi na čelu sportskog sektora Dinama? Hrvati bruje, ali ovo je istina!
19911120npZahovic1 - Copyright MN Press

Bivši slovenački fudbalski reprezentativac Zlatko Zahovič demantovao je da će postati sportski direktor zagrebačkog Dinama, prenosi "Jutarnji list".

- Ne dolazim u Dinamo. Ne znam odakle te priče - rekao je Zahovič.

Pojedini hrvatski mediji objavili su da bi Zahovič bio sportski direktor Dinama, a Darko Milanič bi seo na mesto trenera zagrebačkog kluba.

- Milanič? Mi smo veliki prijatelji. Ništa mi nije rekao na tu temu. Ako je stvarno kandidat, onda je sasvim normalno da priceka, da ništa ne priča pre nego što se to dogodi. Logicno je da takve price zadrži za sebe. Veliki je radnik, koji je maksimalno posvećen svom poslu. Sto odsto je u fudbalu, veliki je znalac. Milanič je sigurno trener za klub kakav je Dinamo. Može da vodi najvece klubove, a Dinamo je takav. Ozbiljan je trener, dugo je u tom poslu. S Mariborom je osvojio šest titula prvaka Slovenije, tri puta Kup. Ako ga Dinamo izabere, on je zaista odlican izbor - rekao je Zahovič.

Legendarni slovenački fudbaler je istakao da bi Milanič mogao da napravi dobar rezultat ako odluči da preuzme Dinamo.

- Darko voli da pobeđuje više od svega. Njegov fudbal je jednostavan, dobro napadaš, a još bolje se braniš. Pogledajte njegove statistike u klubovima u kojima je radio. Njegovi timovi su davali najviše golova. On ima mnogo iskustva, zna kako se igraju evropske utakmice. Znate da evropske kvalifikacije nikad nisu lake, bez obzira na to što Dinamo uglavnom prolazi te kvalifikacije. Međutim, Milanič zna da igra u takvim situacijama, zna kako da pripremi ekipu za jake i nepredvidljve evropske okršaje. Dinamo ne bi pogrešio ako ga uzme za trenera - zaključio je Zahovič.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike