Stanojević žali za titulom, ali ostaje još jedan trofej: Kup će biti druga priča!

22.05.2022

19:42

0

Autor: 24sedam

Partizanov starteg zna da bi jedan pehar mogao da popravi utisak o sezoni

Stanojević žali za titulom, ali ostaje još jedan trofej: Kup će biti druga priča!
MN Press - Copyright Aleksandar Stnojević MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio preterano srećan zbog pobede njegovog tima nad niškim Radničkim, znajući da nedaleko od njega velčiti rival slavi titulu.

Stanojević je još jednom odao priznanje svojim igračima, a razloge neuspeha nije želeo da ponavlja:

- Mnogo utakmica, mnogo pobeda. Mislim da smo bili dobri ove sezone, neću da ponavljam ono što sam pričao. Svaka čast momcima pored svih stvari koje su izdržali, nisu izgubili motivaciju ni veru. Osvojili smo dosta bodova, imali dobre momente, ali nažalost nismo osvojili titulu - rekao je Stanojević.

Na redu je Kup u četvrtak na stadionu Crvene zvezde, gde od povratka na klupu Partizana nije ostvario pobedu:

- Kup je druga priča. Žao nam je zbog prvenstva, 37 utakmica je previše utakmica, tužni smo i razočarani. Danas je bilo malo tenzično, trebalo je i njima i nama, ali na kraju je sve ispalo korektno.

Trener Radničkog Radoslav Batak bio je presrećan zbog četvrtog mesta do kojeg su došli trijumfom Vojvodine nad TSC u Bačkoj Topoli.

- Jako teška utakmica, imali smo prvi šansu, da je Aksentijević bolje primio loptu na kraju... Sviran je taj penal, bio je pritisak važnosti utakmice, crveni karton. Želeli smo da napravimo dobru utakmicu. Vojvodina nam je učinila uslugu, takmičili su se do kraja i svaka im čast na tome. Mi smo posle napornog rada uspeli, u septembru smo bili 12. i izborili smo Evropu kao četvrti. Svaka čast igračima koji su naprono radili - rekao je Batak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike