Euforija na Marakani! Zvezda potpisala najjači mogući ugovor!

25.05.2022

11:07

0

Borba za drugi trofej u sezoni zakazan za sutra na "Rajku Mitiću"

Euforija na Marakani! Zvezda potpisala najjači mogući ugovor!
20200818mmBorjan03 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaće se u finalu Kupa Srbije, u borbi za drugi trofej u srpskom fudbalu. Crveno-beli su već odbranili titulu u Superligi, a sada ekipu Dejana Stankovića očekuje duel koji daje šansu i za odbranu duple krune.

Uoči duela koji će biti odigran sutra (18.00, TV Arena sport) na stadionu "Rajko Mitić", objavljena je vest da je produžen ugovor do 2025. godine.

- Fenomenalno se osećam. Posle veoma dobre i teške sezone, napravili smo veliki uspeh i potpis ugovora je potvrda da zajedno možemo sve, da pozitivno razmišljamo o budućnosti. Zahvalio bih se klubu na poverenju i strpljenju.

Ovo su bile lepe dve i po godine, sad kreće novi i još jači ciklus. Ovo je samo potvrda da je klub od prvog dana verovao u mene, tako da činimo jaku celinu i blok. Zahvalio bih se i mojim momcima, bez njih ni ja ne bih bio kompletiran.

Ne bih uspeo da napravim tako značajne rezultate da nije bilo njih. Hvala i navijačima koji su uvek bili uz mene i davali podršku. Zajedno možemo sve - počeo je Stanković.

Ciljevi Crvene zvezde su uvek jasni i najveći mogući.

- Što se ciljeva kluba tiče, tu se ništa ne menja. Zvezda je takav klub da su ciljevi uvek isti - dupla kruna, grupna faza u Evropi i da probamo da doguramo što dalje, tako će biti svake godine, bilo da je trener ili igrač. Ciljevi će uvek biti veliki. 

Ne bi Stanković imao ništa protiv nastavka saradnje i na duži period.

- Nisam očekivao da ću opet produžiti ugovor, ali sam maštao i radio na tome. Sećate se da smo pre par dana pričali o izjavi Siniše Mihajlovića i onome što je rekao - neka Deki ostane 10 godina, pa ću ja doći. Polako se približavamo tome i ne bih imao ništa protiv da ostanem u Zvezdi 10 godina i ne bih morao da vodim nijedan više klub, jer sa toliko ljubav i emocije radim da mi ništa drugo nije potrebno - podvukao je Stanković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike