Reakcije „večitih“ posle žreba za finale Kupa: Zvezda zadovoljna, u Partizanu optimisti!

19.05.2022

14:42

0

Autor: 24sedam

Borba za trofej u masovnijem takmičenju ponovo na stadionu „Rajko Mitić“

Reakcije „večitih“ posle žreba za finale Kupa: Zvezda zadovoljna, u Partizanu optimisti!
20220416npKanga6 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, kao i prošle sezone, za trofej u Kupu boriće se na stadionu „Rajko Mitić“. Domaćin predstojećeg finala u masovnijem takmičenju određen je žrebom koji je održan u četvrtak, a posle izvlačenja kuglice svoje utiske su za TV Arena sport izneli predstavnici dva kluba.

Tim-menadžer Crvene zvezde Goran Negić rekao je da je "odjednom zavoleo" matematiku, uz reči da mu ova računica "mnogo odgovara". Aludirao je na to što je kuglicu na žrebu izvukao učenik Matematičke gimnazije i osvajač brojnih međunarodnih priznanja Dušan Beguš.

- Bez obzira na to što smo domaćini, i da se igra na stadionu Partizana, to su utakmice koje donose neizvesnost do samog kraja. Prošle godine su odlučili penali, nadam se da ćemo ove ranije sve da završimo - rekao je Goran Negić, dodavši da ekipa Crvene zvezde "poseduje kvalitet i moć" da finale reši u svoju korist.

Zvezda i Partizan sastaće se četvrti put ove sezone. Do sada su crveno-beli pobedili u jednoj utakmici, dok su dve završene nerešenim ishodom.

- Neizvesne utakmice. Jednom smo baš nadigrali večitog rivala u utakmici koja je za nas bila odlučujuća. Drugu ne, dužnici smo navijačima i nadam se da ćemo pokazati da treba da im vratimo kako oni zaslužuju - kazao je Negić.

Šef skauting službe Partizana Ivica Kralj takođe je za TV Arena sport dao komentar povodom žreba za domaćina finala Kupa Srbije.

- Bez obzira na to što se igra na stadionu Zvezde, veliki sam optimista. Verujem u igrače i nadam se trofeju. Nije isto igrati na svom terenu i protivničkom. Ali, naše igre ove sezone daju sigurnost da možemo do trofeja. Verujem u igrače i stručni štab. Očekujem i veliku podršku grobara bez obzira na to što se igra na stadionu Crvene zvezde - rekao je Kralj i dodao:

- Odigrali smo kvalitetno poslednji derbi, videli smo da je možda realno bilo i da pobedimo. Nije se desilo na našu nesreću. Sada imamo priliku da ispravimo to - naveo je Kralj u izjavi za TV Arena sport.

Finale između Crvene zvezde i Partizana biće odigrano 26. maja, uz direktan prenos na TV Arena sport.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike