Jeste li videli asistenciju Matića za gol Ronalda? E ovu varijantu niste! (VIDEO)

30.04.2022

08:18

0

Autor: 24sedam

Sinovi dvojice fudbalera Manečster junajteda ponovili minijaturu svojih očeva

Jeste li videli asistenciju Matića za gol Ronalda? E ovu varijantu niste! (VIDEO)
profimedia-0660675564 - Copyright Profimedia

U generalno lošoj sezoni Mančester junajteda dese se s vremena na vreme oni pravi fudbalski momenti u kojima  se prisetimo kako su nekad igrali "crveni đavoli".

Jedan od takvih momenata videli smo na utakmici Junajteda i Čelsija, a režirali su ga srpski internacionalac Nemanja Matić i Portugalac Kristijano Ronaldo.

 

 

Srbin je izveo asistenciju "iz školskog dvorišta" o kojoj se priča u celom svetu, a jedan od najboljih fudbalera na svetu, sjajno primio loptu i poslao je u mrežu Čelsija.

Snimak ove dve minijature vrti se danima po mrežama, pa niko nije mogao ni da pomisli da će neko uspeti da mu smanji popularnost. Bar za neko vreme.

Ali desilo se upravo suprotno. Pojavio se drugi snimak koji je postao još veći hit. A akcija gotovo do detalja ista. U glavnim ulogama Matić i Ronaldo. Samo što se ne radi o fudbalerima Mančester junajteda nego o njihovim sinovima.

 

 

Prekopirali su juniori svoje očeve i oduševili sve. Krv očigledno nije voda, a zagrljaj dva dečaka posle asistencija i gola razgaljuje srca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike