Usporite, ljudi, nemojte brže od života zarad zdravlja svih nas! Oglasio se predsednik Partizana posle saobraćajke Dalasa Mura

30.04.2022

07:22

0

Autor: 24sedam

Tri slučaja u jednom danu potvrda su da nešto debelo ne funkcioniše u svetu komunikacija

Usporite, ljudi, nemojte brže od života zarad zdravlja svih nas! Oglasio se predsednik Partizana posle saobraćajke Dalasa Mura
Ostoja Mijailović - Copyright MN Press

Zadesila je prethodnih dana velika tragedija evropsku i srpsku košarku kada je stigla informacija da je preminuo legendarni as Zoran Sretenović.

Istoga dana "sahranjen" je i najpoznatiji fudbalski menadžer Mino Rajola, a ispostavilo se da se radi o pogrešnoj informaciji. Čovek se javio i potvrdio da je živ.

Profimedia
 

A onda je iste večeri objavljeno da je košarkaš Partizana Dalas Mur imao saobraćajnu nesreću i da je primljen u Urgentni centar sa povredama glave. I opet tu nije sve bilo istina.

Zbog svega navedenog reagovao je predsednik KK Partizan Ostoja Miajilović. Imao je jednu molbu ili apel, ako želite, za sve medije.

- Poruka medijima i javnosti. Nemojte brže od života! U četvrtak smo bili svedoci medijske bezobzirnosti. Legendarni Zoran Sretenović je preminuo i već kroz 15, 20 minuta au pojedini mediji preko svojih izvora to saznali i objavili. Da li se iko zapitao da li je neko javio porodici i kako će reagovati kada saznaju u medijima - rekao je Mijailović za Sportski žurnal, pa nastavio:

- Pa situacija sa Minom Rajolom u inostranstvu i na posletku slike Dalasa Mura i senzacionalistički naslovi da je krvav i ne znam već šta sve. A momak je išao na preventivni pregled i već dan kasnije bio na treningu. Usporite, ljudi, zbog zdravlja svih nas! Ima nešto preče od klika i čitanosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike