Ten Hag ima poruku za Mančester: Ostavite me na miru! Nemojte uopšte da me zovete i uznemiravate

29.04.2022

19:39

0

Otkriveni detalji koji pokazuju koliko je novi trener "đavola" ozbiljan i strog

Ten Hag ima poruku za Mančester: Ostavite me na miru! Nemojte uopšte da me zovete i uznemiravate
Tan2022-4-15_131152349_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Erik ten Hag je tražio od Mančester junajteda da ga uopšte ne kontaktiraju sve do 48 sati pred poslednju utakmicu Ajaksa ove sezone. Holanđanin hoće da ga ostave na miru da bi se potpuno fokusirao na osvajanje nacionalne titule.

Ten Hag će zameniti privremenog trenera Junajteda Ralfa Rangnika ovog leta na uzavreloj klupi, pošto je potpisao ugovor do 2025. godine sa Mančesterom.

Ovaj 52-godišnji će na leto završiti i mandat u Ajaksu, koji je vodio tokom četiri i po sezone. "Kopljanici" žele da odbrane titulu prvi put posle osam godina i za to imaju dobre šanse.

Zbog toga je Ten Hag tražio da ga čelnici Junajteda ne uznemiravaju do dva dana pred kraj sezone. Ajaks ima još četiri utakmice do kraja prvenstva, koje je osvajao 35 puta u istoriji. ESPN javlja da je ovaj zahtev ispostavljen još tokom pregovora, koji su se odvijali tokom martovske reprezentativne pauze.

Ajaks trenutno ima četiri boda više od prvog pratioca PSV Ajndhovena. Do kraja takmičenja u Erediviziji igra protiv Cvolea, Alkmara, Herenvena i Vitesea. Sezona se završava 15. maja.

Ako bi Ajaks osvojio titulu, bila bi to treća u Ten Hagovom mandatu u amsterdamskom klubu. Trener je sa "kopljanicima" osvojio i dva kupa, ali ove sezone nije uspeo da dođe do duple krune jer je u finalu izgubio 2:1 od PSV-a.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike