Trener Fejnorda otkrio „tajnog aduta“ pred meč u Beogradu! Bio je u Zvezdi, jednom već „presudio“ Partizanu u Evropi!

09.03.2022

18:37

0

Autor: 24sedam

Arne Slot najavio meč sa crno-belima

Trener Fejnorda otkrio „tajnog aduta“ pred meč u Beogradu! Bio je u Zvezdi, jednom već „presudio“ Partizanu u Evropi!
20190918vmSlot1 (1) - Copyright MN Press

Poraz u 166. večitom derbiju i „post-derbi“ mučenja protiv lučanske Mladosti i Spartaka od nedelje poslepodne su na marginama razmišljanja sportskog sektora Partizana.

Aleksndar Stanojević i ekipa vrše poslednje pripreme za jedan od najvažnijih mečeva crno-belih ove sezone. U Humsku u četvrtak (18.45, TV Arena Premium) stiže Fejnord na prvi meč osmine finala Lige konferencija.

Uoči duela na crno-beloj strani Topčiderskog brda, medijima u Beogradu obratio se i trener holandske ekipe Arne Slot, koji je otkrio „tajnog aduta“ u pripremi duela s Partizanom.

- Marino Pušić nam uvek pomaže i inače nam je pomagao. Ima iskustvo, bio je deo tima Crvene zvezde koji je osvojio Kup šampiona… Pomagao nam je i u Az Alkmaru, sada je takođe puno učinio – kazao je Slot.

Podsetimo, Marino Pušić stigao je kao talentovani fudbaler na „Marakanu“ pred start sezone 1990/91, ali nikada nije upisao zvaničan nastup u Zvezdinom dresu. U istorijskoj sezoni prosleđen je na pozajmicu u Velež, iz kojeg se nikada nije vratio u Beograd zbog građanskog rata koji je u potom izbio na prostorima bivše Jugoslavije.

Strateg Fejnorda, koji je Partizan jednom već eliminisao iz Evrope sa Az Alkmarom, pohvalno je govorio o holandskom internacionalcu iz crno-belog tabora Kvinsiju Menigu.

Reč je o odličnom igraču, imao sam prilike da se sretnem sa njim, igrao je u raznim holandskim timovima. Dobar je napadač i postiže rezultate, nije ni lako za svakog holandskog igrača da ode u inostranstvo i bude u tako važnoj poziciji. Od njega se može puno očekivati - rekao je Slot i otkrio manje kadrovske probleme u timu.

- Dva igrača ne mogu da igraju. Jedan nije još dovoljno spreman, pitanje je da li će moći da igra... Brajan Lense i Patrik Valemark su ti koji su pod znakom pitanja.

Igrač Fejenorda i kapiten ovog tima, Jens Tornstra kaže da ne zna da li bi bio zadovoljan samo remijem.

Pa, ne znam da li bih bio zadovoljan, sutra ćemo da vidimo kako će se stvari odvijati, ali je prednost što je revanš na našem terenu. Ne možemo da predvidimo ishod utakmice - rekao je Jens Tornstra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike