Lazović emotivan pred duel Fejenorda i Partizana: Očekujem spektakl na tribinama, šanse su izjednačene

09.03.2022

15:05

0

Duel ovih ekipa na programu je u četvrtak od 18.45

Lazović emotivan pred duel Fejenorda i Partizana: Očekujem spektakl na tribinama, šanse su izjednačene
Danko Lazović - Copyright MN Press

Partizan u četvrtak uveče dočekuje ekipu holandskog Fejenorda u duelu osmine finala Lige konferencija. Taj susret naročito će biti zanimljiv nekadašnjem reprezentativcu Srbije, Danku Lazoviću, koji je nosio dres oba tima.

Pred susret, Lazović je naveo da veruje u rad trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića.

- Sale Stanojević radi odličan posao. Partizan od početka sezone pokazuje enorman takmičarski kvalitet. S druge strane, Fejenord je tipičan predstavnik holandske škole, sa veoma kvalitetnim igračima i cenjenim trenerom Arneom Slotom. Upravo sudar dvojice izvanrednih stručnjaka doprineće dodatnoj draži dvomeča. Šanse za prolaz sveo bih na pola-pola, uz nadanje u eventualno Saletovo iznenađenje odgovornom i u odbrani čvrstom igrom, potom brzinom u napadu. Momci umeju da igraju pod pritiskom, takmičarski, što budi nadu i opušta uoči revanša - kazao je Lazović na početku razgovora za "Sportski žurnal".

S obzirom na to da su mu poznati navijači oba tima, istakao je da očekuje odličnu atmosferu.

- Grobari su čudo, neviđeno. Zato i očekujem spektakl na tribinama, obe navijačke grupe istinski vole i fanatično bodre klub - naveo je nekadašnji napadač, te dodao da pravo sledi tek u revanšu:

- De Kajp je za mene najlepši stadion u Evropi. Akustičan i sa dušom i sa teško opisivom vezom između odanih navijača i tima. Veliki respekt nema šta - zaključio je Danko Lazović.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike