Bilo je vrelo na terenu! Šta je Stanković rekao Stanojeviću, a šta Stanojević Stankoviću?

28.02.2022

06:15

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli slavili sa 2:0 u 166. Večitom derbiju

Bilo je vrelo na terenu! Šta je Stanković rekao Stanojeviću, a šta Stanojević Stankoviću?
zvezda2 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Završen je i 166. Večiti derbi, a uspešnija je bila Crvena zvezda. Golovi Ohija Omoijuanfoa i Aleksandra Kataija bili su dovoljni za smanjenje bodovne razlike na dva boda u odnosu na Partizan koji je i dalje na čelu tabele Superlige Srbije.

Kao i u svakom derbiju, bilo je tenzija, oba šefa stručnog štaba, i Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević su dobili po žuti karton zbog prigovora sudiji Srđanu Jovanoviću.

Ali su na kraju i porazgovarali.

MN Press
 

- Dva-tri sportska komentara o ovome što je bilo pred utakmicu, čestitke za pobedu nad Spartom. Između dva trenera jedna konstruktivna diskusija, jedno sportsko pričanje između dva rivala koja se poštuju - otkrio je Stanković šta je pričao sa kolegom Stanojevićem.

Isto pitanje, novinari su postavili i strategu crno-belih.

- Sa Dekijem smo pričali o nekim izjavama. Bio je super korektan bio, neki konstruktivan razgovor - kazao je Stanojević i dodatno objasnio šta je rekao Jovanoviću.

MN Press
 

- Pitao sam ga zašto mi je dao žuti karton. Ja lično nemam zamerku, ne znam nisam gledao utakmicu na određene situacije, ali onako gledajući mislim da je kontrolisao utakmicu, ono što sam video sa terena, da li je nešto grešio ili nije, to će se videti kad se bude radila analiza, ali što se mene tiče ja nemam zamerku. Oseća se kad neko hoće da svira na ovu ili na onu stranu, ali on je čovek sudio, a sad da li je grešio ili nije, mislim da nije - zaključio je Stanojević.

Već u četvrtak, Partizan će biti domaćin ekipi Mladosti, dok će Zvezda gostovati Voždovcu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike