Partizanovi navijači ljuti na Stanojevića zbog izbora igrača, svi pokazuju prstom na one po desnoj strani

27.02.2022

21:07

0

Autor: 24sedam

Toliko osporavani Aleksandar Miljković ispade "zlatan" u poređenju sa njegovom alternativom

Partizanovi navijači ljuti na Stanojevića zbog izbora igrača, svi pokazuju prstom na one po desnoj strani
partizan6 - Copyright mnpress

Posle izgubljenog derbija jasno je da se na poraženoj strani traži krivac. Na društvenim mrežama najaktivniji su oni koji kritikuju trenera Aleksandra Stanojevića zbog izbora igrača, mada bi se moglo mnogo toga reći i o samoj ideji njegove igre sa ovim timom, budući da se ona nije videla za 90 minuta utakmice na "Rajku Mitiću".

Uglavnom, partizanovcima i onima koji samo vole fudbal najviše smeta desna strana terena, na kojoj su zaigrali kao bek Nemanja Miletić i bonus Nemanja Jović. Povratnik i iskusni defanzivni fudbaler odigrao je dobar meč protiv Sparte u Beogradu, ali se slabo snalazio kada je protiv sebe imao Ivanića i Rodića.

 

Otuda i komentar da je čak i toliko osporavani Aleksandar Miljković mnogo bolji igrač nego što je Miletić, iako bi se ovakvo poređenjemoglo da ograniči samo za pitanje - "ko je bolji desni bek". Istina je da Miljković nikada nije toliko plivao u vakuumu kao njegova zamena na 166. večitom derbiju, dok im je učinak u ofanzivi jednako loš i nije vredan komentara.

 

Isto tako Stanojević nema igru u derbijima. Ako u Humskoj i postoje periodi gde njegov tim dominira, na Zvezdinom stadionu nijednom nije imao konce igre u svojim rukama. To mu se i zamera u ovom komentaru:

 

 

Jojić je od većine navijača dobio po običaju svoju dozu kritike, dok je novo da se i Zdjelar našao na tapetu.

 

 

Zanimljivo je da se u vrlo malo komentara spominjao problem umora, još manje je bilo onih koji su pomenuli očajnog Natha.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike