U Vidićevim očima nije u top 4, ali Rio Ferdinand nema dilemu: On je bio Nemanjin kriptonit!

29.01.2022

17:44

0

Autor: 24sedam

Legendarni defanzivac Junajteda rekao ono što većina misli

U Vidićevim očima nije u top 4, ali Rio Ferdinand nema dilemu: On je bio Nemanjin kriptonit!
profimedia-0066490784 - Copyright Profimedia

Verovarno nije bio mali broj fudbalskih zaljubljenika koji nisu ostali u malom čudu kada je Nemanja Vidić otkrio koja su mu četiri napadača u Premijer ligi zadavala najviše muka. Iako je vodio, barema za navijačko oko, nezaboravne duele sa Fernandom Toresom, legendarni kapiten Crvene zvezde, Srbije i Mančester junajteda španskog centarfora nije svrstao u odabrano društvo.

Da li zbog neretkih nesportskih poteza „El ninja“ ili nečeg drugog, tek očigledno je da Vidić ima šta da zameri nekadašnjem napadaču Liverpula, ali „neutralni posmatrač iz prvog reda“ Rio Ferdinand nema dilemu ko je bio kriptonit jednog od najboljih defanzivaca u istoriji Premijer lige.

- Pre svega mora da kažem, mi smo najbolji štoperski tandem ikada u elitnom rangu engleskog fudbala. Verujte mi, napadači su nekada išli na krila jer nisu hteli direktne duele sa nama – kazao je Ferdinand, pre nego što je prešao na stvar:

- Uvek će postojati taj jedan igrač u vašoj karijeri koji je težak. Možda nije najbolji na svetu, ali njegov stil je napravljen tako da neutrališe vaš. A Tores je upravo to bio za Nemanju. On je neko protiv koga je teško igrati i verovatno jedini kojeg sam video da stalno Vidi zadaje muke.

Pokušao je nekadašnji reprezentativac Engleske da „opravda“ saigrača.

- Slušajte, Tores je bio sjajan igrač i kada je bio u svom zenitu u Liverpulu, bio je jedan od najboljih napadača. Razarajuć – rekao je Rio Ferdinand.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike