Veleobrt! Kostić i Ajntraht opraštaju ružnu prošlost i sedaju za sto! Tema – novi ugovor za Srbina!

26.01.2022

21:09

0

Autor: 24sedam

Iskusni ofanzivac, navodno, nije decidirano protiv takvog raspleta

Veleobrt! Kostić i Ajntraht opraštaju ružnu prošlost i sedaju za sto! Tema – novi ugovor za Srbina!
profimedia-0634473125 - Copyright Profimedia

Dolazak Filipa Kostića u Seriju A izjalovio se ponovo. Pošto mu je letos u poslednji čas propao prelazak u Lacio, srpski reprezentativac je ove zime bio nadomak odlaska u Inter. Međutim, ni od tog transfera neće biti ništa.

Italijanski šampion u sredu je završio transfer Robina Gosensa iz Atalante i tako zatvorio rupu koju je imao levoj strani ofanzivnog dela tima, posle čega je postalo jasno da će Kostić u Frankfurtu ostati najmanje do kraja sezone. A, prema poslednjim informacijama možda i duže…

Ugledni „Bild“ saznaje, iz izvora bliskih srpskom fudbaleru, da bi produžetak saradnje sa Ajntrahtom mogla da bude zanimljiva opcija za Kostića, koji je jedan od najvećih miljenika publike u Frankfurtu.

Naime, Ajntraht u rukama ima značajnog aduta, pod uslovom da se odluče na kockanje i mogućnost da za Kostića ostanu bez centa obeštećenja, kada mu u leto 2023. godine istekne ugovor.

Čelnici kluba iz Frankfurta odlučili su da igraju na „kartu krštenice“. Naime, kada mu istekne ugovor sa bundesligašem, Kostić će imati 31 godinu, zbog čega se u Ajntrahtu nadaju da bi mogli poboljšanim uslovima da ubede Srbina da je ostanak u klubu najidealnije rešenje za njegovu budućnost. A nije baš da se Kostić ne vidi u Frankfurtu još nekoliko godina…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike