Dok Italija bruji o Vlahoviću, Inter završava drugog Srbina! Inzagi neće da čeka: Dajte mi Kostića odmah!

21.01.2022

16:33

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac „orlova“ se nada brzom dogovoru klubova

Dok Italija bruji o Vlahoviću, Inter završava drugog Srbina! Inzagi neće da čeka: Dajte mi Kostića odmah!
profimedia-0647642413 - Copyright Profimedia

Relativno mirno protiče januarska fudbalska pijaca širom Evrope. Više od pola prelaznog roka je prošlo bez previše bombastičnih transfera, ali bi do kraja januara dva srpska reprezentativca mogla dobro da prodrmaju, pre svega, Apenine.

Italija od četvrtka uveče bruji o Juventusovom konačnom jurišu na Dušana Vlahovića, a dok su sve oči uprte na relaciju Torino-Firenca u Milanu se kuva dolazak Filipa Kostića.

Ugledna „Gazata delo Sport“ javlja da Simone Inzagi neće da čeka leto, te je šefovima u sportskom sektoru naložio da mu do kraja zimske pijace dovedu reprezentativca Srbije, kojem je selidba u Seriji A očigledno suđena.

Podsetimo, Inter je još letos želeo Kostića, na kraju se okrenuo drugim rešenjima što je umalo iskoristio Lacio. Ipak, Ajntraht je u poslednjim satima prelaznog roka uspeo da napravi manevar kojim je, barem u tom trenutku, sprečio odlazak Kostića, ali deluje da bundesligaš sada nema previše prostora odlaganje neizbežnog.

Italijani pišu da su „neroazuri“ već stupili u pregovore sa Ajntrahtom, koji je odbio prvu ponudu – pozajmicu sa obaveznim otkupom na kraju sezone. Ipak, odgovor iz Fraankfurta nije obeshrabrio rukovodstvo italijanskog šampiona, pogotovo što im je poznato da srpski ofanzivac ima veliku želju da zaduži opremu milanskog velikana.

Definitivno, pred Interom u ovom trenutku nije nimalo lak zadatak. Nema dileme da bi se Ajntraht najradije sa Kostićem rastao na leto, ali pregovori dve strane su još otvoreni pa bi Srbin do kraja januara, ipak, mogao da stigne u Kalčo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike