Srbi zaludeli Kontea! Totenhem sprema paklen plan za dva orla: Jedan sleće u januaru, drugi na leto?

02.01.2022

16:03

0

Autor: 24sedam

Londonski klub naciljao reprezentativce Srbije

Srbi zaludeli Kontea! Totenhem sprema paklen plan za dva orla: Jedan sleće u januaru, drugi na leto?
20211114mmSrbija07 - Copyright MN Press

Da će Dušan Vlahović i Filip Kostić najkasnije na kraju tekuće sezone promeniti sredine više nije nikakva tajna. Mladi napadač je pre nekoliko meseci definitivno odbacio mogućnost da produži ugovor sa Fiorentinom, dok je iza bočnog ofanzivca pakleno leto u kojem je u poslednjem trenutku zadržan u Ajntrahtu.

Poslednjih nedelja sve je više spekulacija o potencijalnim novim destinacijama reprezentativaca Srbije. Kako se bliži početak januarskog prelaznog roka, evropski mediji gotovo svakodnevno izlaze u javnost sa novim informacijama, a jedna od zanimljivijih stiže u nedelju iz Italije.

Pojedini tamnošnji mediji prenose kako je Antonio Konte naciljao tandem „orlova“ i prenose „pakleni plan“ Totenhema – Kostić „pevac“ postaje u januaru, a Vlahović na leto!

Konte je brzo uspeo da stabilizuje Totenhem. Od njegovog dolaska londonski klub nije doživeo poraz u Premijer ligi (pet pobeda i tri remija), ekspresno vrativši „pevce“ u borbu za mesto koje dogodine vodi u Ligu šampiona. Italijanski strateg je nedavno otkrio i da mu je klub, prilikom dolaska, obećao autonomiju na tržištu, a mediji na „čizmi“ spekulišu da su upravo Kostić i Vlahović među glavnim metama nekadašnjeg stratega Juventusa, Čelsija i Intera.

I dok Totenhem već dugo slovi kao najozbiljniji kandidat za angažovanje jednog od najboljih mladih napadača sveta, povezivanje sa Kostićem je nešto potpuno novo u transfer pričama prethodnih meseci i nedelja, tokom kojih je nekadašnji fudbaler kragujevačkog Radničkog najviše seljen u Italiju, tačnije milanski Inter.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike