Kostić bira: Italija, Engleska ili Španija? Srbin ima sedam opcija i sve su podjednako primamljive!

14.01.2022

19:05

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac „orlova“ može mirno da čeka leto

Kostić bira: Italija, Engleska ili Španija? Srbin ima sedam opcija i sve su podjednako primamljive!
profimedia-0634473125 - Copyright Profimedia

Velika se frka digla u finišu prošlog letnjeg prelaznog roka, kada su čelnici Ajntrahta, spekuliše se na prevaru, zadržali Filipa Kostića u Ajntrahtu. Malo se potom inatio reprezentativac „orlova“, malo su strogoću trenirali vodeći ljudi nemačkog bundesligaša, ali su obe strane veoma brzo shvatile da je za sve najbolje da se ratne sekire zakopaju i nastave tamo gde su stali u prethodne dve sezone.

Srpski ofanzivac je, deluje lako, „naštelovao glavu“ i odmah pokazao zbog čega su se celo leto koplja Intera i Lacija lomila oko njega, a za sve je nagrađen širokom lepezom ponuda koje ima na stolu u ovom trenutku. A „Kalčomerkato“ piše da ih je sedam i da sve dolaze iz liga petice!

Italijanski portal navodi da bi Inter već u januaru mogao da krene u novi napad na Kostića, ali je malo verovatno da bi ga Ajntraht sad pustio. Zbog toga je realnije da Srbin narednog leta promeni sredinu, a onda će izbor biti mnogo veći, kako klubova, tako i liga, a, prema saznanjima „Kalčomerkata“ sve ponuđene opcije su zanimljive na svoj način.

Pored Intera, Lacio bi ponvo pokušao da „zatvori“ srpskog ofanzivca, kao i, sada već tradicionalno, plodno tle za srpske fudbalere – Fiorentina. S druge strane, teško da bi bilo koji fudbaler na svetu mogao da odoli pozivu iz Premijer lige, a trenutno se među potencijalnim kupcima pojavljuju Vest Hem i Arsenal, dok u Španiji mogućnost angažovanja sjajnog ofanzivca razmatraju Atletiko Madrid i Sevilja.

Podsetimo, Kostić sa Ajntrahtom ima ugovor do 2023. godine i naredno leto je poslednja mogućnost da klub iz Frankfurta izvuče koliko toliko pristojno obeštećenje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike