Filip Kostić gleda u budućnost: Možda ostanem da živim u Frankfurtu!

15.12.2020

13:38 >> 15:22

0

Srpski reprezentativac ne bi imao ništa protiv ideje da se zadrži u Ajntrahtu

Filip Kostić gleda u budućnost: Možda ostanem da živim u Frankfurtu!
Copyright MN Press

Srpski reprezentativac Filip Kostić mogao bi ove zime da promeni sredinu. U intervju za Kiker, levo krilo Ajnatrahta iz Frankfurta kaže da je njegova želja ostanak u klubu, ali da poslednju reč ima uprava, koja zbog finansijske krize izazvane koronavirusom može da preda tržištu svog najvrednijeg igrača.

Pročitajte još: Promes ne menja adresu, ostaje u pritvoru do srede

– Sada mogu da kažem da želim ostati. Ja sam Frankfurter! Ali još uvek ne znam šta će se dogoditi – rekao je krilni igrač koji ima tržišnu vrednost od 32 miliona evra u intervjuu za “Kiker“.

Letos se pričalo o Monaku, gde je trener Niko Kovač, pa Inter, Kristal Palas, ali ništa od najavljenog nije dovelo do realizacije, pa je sve ostalo na medijskoj spekulisanju:

Morate da pitate Fredija Bobića – poručio je Kostić.

Na adresi koju Kostić spominje vlada spokoj. Bobić tvrdi da klub nema egzistencijalnih problema i da zato nisu prinuđeni da prodaju najbolje igrače. Kostić je doveden iz Hamburgera za 6.000.000 evra, a od transfera se očekuje najmanje četiri puta veći iznos od uloženog. S druge strane, Srbin kaže da je srećan u gradu i klubu.

Veoma smo srećni u Frankfurtu. Ovde proživljavam najbolje trenutke u svojoj karijeri. Takođe u svom daljem životu, u narednih 20 ili 30 godina, uvek ću se po lepom sećati Frankfurta. Možda ću ovde živeti kasnije.

Cilj Srbina ostaje Liga šampiona.

Pročitajte još: Humanitarna akcija crno-belih: Kupite ulaznicu za meč Partizan-Mladost, pomozimo Dejanu

– To je san i za mene. Ne mogu ni da zamislim šta bi se dogodilo kada bismo to postigli. To bi bilo neverovatan doživljaj za ovaj grad, navijače i nas. Sve je moguće zbog ove situacije sa koronom, i Liga šampiona, i Liga Evrope ili ništa od svega toga. Da su nam navijači tu, mogli bismo da postignemo bilo šta – rekao je Kostić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike