Nemac kao Vlahović, odbio milione da ostane u Italiji: Šampion dovodi igrača sa najboljim odnosom cena - kvalitet

26.01.2022

18:38

0

Ovo je zaista sjajno pojačanje Intera

Nemac kao Vlahović, odbio milione da ostane u Italiji: Šampion dovodi igrača sa najboljim odnosom cena - kvalitet
robin gosens - Copyright Profimedia

U debeloj senci transfera Dušana Vlahovića u Juventus, ostao je prelazak Robina Gosensa u Inter.

Nemački reprezentativac se često šaljivo opisuje kao "najbolji odnos cena:kvalitet, a on ima još jednu zajedničku stvar sa našim Ducijem, jer je i on odbio veliki novac iz Premijer lige i odlučio da ostane u Italiji.

Gosensa je jurio Njukasl, davao mu veliku platu, ali se on odlučio za Inter. Šampion Italije će Atalanti platiti 25 miliona evra, uključujući i bonus, po formuli 22+3.

Prema raznim, pouzdanim izvorima iz Italije, lekarski pregled zakazan je za četvrtak, posle čega će ugovor biti potpisan.

Prema istim navodima, u pitanju je pozajmica sa obavezom kupovine, što će Interu omogućiti da produži plaćanje na dve sezone. Gosensova plata u "nerazurima" biće 2.500.000 evra po sezoni.

Podsetimo, Njukasl mu je nudio 3.500.000.

Gosens igra levog beka-krilo, a po potrebi i u sredini po levoj strani. Iako ne spada u sam vrh evropskih fudbalskih zvezda, u Italiji je jako cenjen, kao i kod svih ljubitelja fudbala. A sada vidimo da ima razloga za to, jer će i on i Vlahović ostati u Seriji A, iako su mogli da odu za veće pare.

Gosens je bio deo reprezentacije Nemačke na Euru prošle godine, koja je stigla do osmine finala, gde je ispala od kasnijeg finaliste Engleske.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike