Isplivali detalji: Otkriveno zašto je „pukla ljubav“ Ramadanija i Kostića!

22.09.2021

19:27 >> 21:44

0

Autor: A. Š.

Prema saznanjima Bilda, do rastanka nije došlo iz ličnih razloga

Isplivali detalji: Otkriveno zašto je „pukla ljubav“ Ramadanija i Kostića!
Profimedia/Oliver Behrendt/Pixathlon/SIPA/2006141333

Nedeljama unazad Filip Kostić je jedna od glavnih tema u nemačkim sportskim medijima. Od momenta kada je odbio da izvršava profesionalne obaveze, pokušavajući da izdejstvuje transfer u Lacio, do nedavnog rastanka sa dugogodišnjim agentom Falijem Ramadanijem, Nemci u stopu prate svaki korak reprezentativca „orlova“.

Iako je medijski pritisak sigurno ogroman, sjajni srpski ofanzivac je odličnim izdanjima jasno svima stavio do znanja koliki je i kakav profesionalac, ali to, na njegovu žalost, nije dovoljno nemačkoj javnosti da pažnju sa vanfudbalskih stvari preusmeri na teren.

„Bild“ je nastavio da se bavi razlazom Srbina i jednog od najuticajnijih fudbalskih agenata u Evropi. Prema saznanjima tiražnog lista, „ljubav nije pukla“ iz ličnih, već isključivo finansijskih razloga, ponajviše zbog propalog transfera u Lacio.

Rimljani su, kako piše „Bild“, Ramadaniju spremili proviziju između pet i sedam miliona evra za Kostićev dolazak, ali Ajntraht nije popustio pod pritiscima i zadržao je jednog od najboljih igrača u poslednje dve sezone.

Iza svega, ipak, krije malo dublja priča. Naime, prilikom Filipovog prelaska iz HSV u Ajntraht 2018. godine, Ramadani je sa tadašnjim sportskim direktorom Brunom Hibnerom dogovorio transfer po povoljnim uslovima za klub iz Frankfurta, uz dogovor da se ostatak „prebije“ provizijom od narednog transfera.

Međutim, na kraju prošle sezone došlo je do promene kompletnog sportskog sektora u Ajntrahtu, a novi čelnici nisu hteli ni da čuju ni za kakve prethodne dogovore, zbog čega je, navodno, došlo do prekida saradnje Ramadanija i Filipa Kostića.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti