"Ovo ti je poslednja rata alimentacije"! Istovario 80.000 novčića na travnjak bivše žene i ćerke

13.06.2021

14:30 >> 16:17

0

Autor: A.G.

Incident je prijavila ćerka kao bezukusni čin osvete koji je otac uputio njoj i njenoj majci

"Ovo ti je poslednja rata alimentacije"! Istovario 80.000 novčića na travnjak bivše žene i ćerke
Profimedia

Negativne emocije između bivših supružnika često dovode do sukoba i sitnih osveta koje uglavnom nigde ne vode. Tako je jedan besan otac iz Ričmonda u Virdžiniji poslednju ratu alimentacije za svoju ćerku isplatio tako što je na travnjak ispred kuće bivše žene istovario 80 hiljada novčića.

Ćerka Ejvori Sanford (18) s ocem nije razgovarala nekoliko godina, a kaže i kako nije zainteresovana za to jer ne želi da ima posla ni sa kim ko se tako odnosi prema njenoj majci. Ona je maturantkinja srednje škole. Za medije je opisala neprijatan događaj:

– Moja mama je izašla dok se to događalo i u početku ga nije prepoznala i pitala je: “Šta to bacaš na moj travnjak?” A on je rekao: “To je vaša poslednja rata alimentacije za dete“ i tada je shvatila o kome se radi.

Incident je zabeležen na snimcima kućnih sigurnosnih kamera.

Uprkos tome što je povređena očevim postupkom, tinejdžerka je rekla da želi ovaj negativni trenutak da pretvori u nešto dobro.

Tako su Ejvori i njena majka odlučile da doniraju novac onima kojima je on potrebniji. Izabrale su Safe Harbor centar koji se bori protiv nasilja u porodici.

Ejvori Sanford smatra da doniranje novca majkama i deci u nevolji, njihovu neprijatnu situaciju pretvara u pozitivnu.

– Ovim činom otac nije osramotio samo moju majku nego i mene i sestru. Boli me što nije razmotrio to kad je došao ovo da uradi, rekla je Ejvori.

Otac, čiji identitet nije javno objavljen, tvrdio je da su njegovi postupci bili rezultat 18 godina nagomilanih frustracija, te da su ga posle svega ponele emocije i da mu je žao zbog svega, prenosi people.com.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi