Evo šta se desi kada dozvolite fanovima na Instagramu da donose odluke umesto vas

03.11.2022

15:04

0

Autor: 24sedam

Od izbora hrane i garderobe, do odabira partnera i radnog mesta

Evo šta se desi kada dozvolite fanovima na Instagramu da donose odluke umesto vas
devojka - Copyright Unsplash

Lori je mlada Francuskinja koja je stekla popriličnu slavu na Internetu na prilično neobičan način.

Naime, ova domišljata devojka je dopustila svojim fanovima da je „vode“ kroz život, odnosno da donose važne odluke umesto nje.

Na ovaj način Lori čini srećnim svoje pratioce na društvenom mrežama dozvoljavajući im da glasaju o različitim stvarima koje se dešavaju u njenom životu, od jednostavnih stvari poput onoga šta bi trebalo da pripremi za ručak određenog dana, do stvari koje zaista menjaju život.

„Svaka odluka mog života, važna ili ne, imaće kontrolu“, rekla je Lori. „Ne žalim, još ne znam kuda će me ovo iskustvo dovesti. Ostavljam fanovima da izaberu. Uzbuđena sam da vidim kuda sve to ide.”

Do sada joj se ovakav jedinstveni pristup fanovima vrlo isplatio jer ju je njen intrigantan sadržaj svrstao u sam vrh popularnosti profila na društvenim mrežama.

Dozvoliti drugima da glasaju o odlukama koje utiču na vaš život može biti prilično katastrofalno, ali Lori se nada da će izbeći velike probleme koje bi je mogle dovesti u opasnost.

Tvrdi da za sada ne žali zbog svoje odluke da dozvoli drugima da glasaju o načinu na koji ona živi, dodajući da je uspela da pobedi strah od visine, raskine toksičnu vezu i odustane od posla koji nije za nju.  

„Zahvaljujući mojim fanovima, odlučila sam da blokiram svog toksičnog bivšeg dečka“, rekla je 23-godišnjakinja. Vozila sam se u helikopteru iako se plašim visine. Čak sam i raskinula radni odnos koji me nije ispunjavao.”

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike