Batler za bebe i kućne ljubimce: Šta sadrže najluksuznije hotelske sobe na svetu?

26.05.2022

12:30

0

Piknik otmica je jedna od najneobičnijih hotelskih pogodnosti

Batler za bebe i kućne ljubimce: Šta sadrže najluksuznije hotelske sobe na svetu?
Ilustracija - Copyright Profimedia

Mnogi hoteli opremljeni su nekim nečuveno ekstravagantnim sadržajima koji čine boravak u njima luksuznim i nezaboravnim.

Ovo su samo neke od stvari koje možete pronaći u najskupljim hotelskim sobama na svetu.

Posebna usluga za vašeg ljubimca

Svaki prvoklasni hotel će vam pružiti uslugu u sobi, ali u koliko njih će u sličnoj privilegiji uživati i vaš ljubimac. Neki hoteli će uslužiti vašeg ljubimca gurmanskim obrocima kao što su tatar biftek ili ragu od jagnjetine. Primera radi, ako putujete u Njujork sa svojim ljubimcem, nema razloga da i vaš krzneni prijatelj ne uživa u luksuznim pogodnostima. I mnoge druge luksuzne ustanove širom sveta počele su da prate ovaj trend.

Profimedia
 

Soba sa pogledom

Ekstravagantan pogled je obavezan kada boravite u živopisnim gradovima poput Venecije ili Pariza. Odličan pogled na obrise grada, znamenitosti ili raskošne bašte može biti očaravajući bonus koji značajno doprinosi ambijentu vašeg boravka u hotelu. Mnogi putnici insistiraju na sjajnom pogledu i spremni su da plate premiju za tu privilegiju, posebno ako se radi o medenom mesecu, godišnjici ili drugoj posebnoj prilici.

Pexels
 

Veliki luksuzni kreveti

Veliki bračni krevet sa luksuznim dušekom je definitivno neophodan dodatak za svaku luksuznu hotelsku sobu, posebno kada je ukrašen raskošnom posteljinom. Kašmirske navlake i specijalni dušeci se podrazumevaju.

Profimedia
 

Batler za bebu

Ako putujete sa bebom i možete to da priuštite, batler za bebe može biti vrlo dobrodošao u vašoj luksuznoj hotelskoj sobi. Dok se brčkate u bazenu ili prosto odmarate, vaša beba će bti u sigurnim rukama – batlerakoji može ljuljati i uspavljivati vaše, grejati flašice ili promeniti pelene.

Unsplash
 

Piknik otmica

Ovo je jedna od najneobičnijih hotelskih pogodnosti. Odmaralište Namale na Fidžiju organizuje nasumično „kidnapovanje“ gostiju tokom boravka. Ne brinite, sve je u redu. Parovi su odvedeni na luksuzni piknik iznenađenja negde na imanju odmarališta. Oni mogu da se prepuste obroku od četiri jela pored vodopada ili u pećini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike