Prva stvar koju primetite na slici otkriva šta vam je potrebno u vezi

14.03.2022

15:00

0

Autor: 24sedam

Svi imamo određena očekivanja i želje koje smatramo da naš partner treba da ispuni, ali imamo i potrebe koje nam omogućavaju da se potpuno predamo u vezi

Prva stvar koju primetite na slici otkriva šta vam je potrebno u vezi
profimedia-0307396456 - Copyright Profimedia

Ljubav je jedno od najmagičnijih osećanja koje možemo da doživimo i može biti fizički, mentalno i emocionalno zdravo za nas. Svi imamo određene mentalne i emocionalne potrebe za kojima žudimo u vezi. Kada su ove potrebe zadovoljene, osećamo se voljeno, cenjeno i željeno.

Spoznaja šta vam treba od partnera ne samo da će poboljšati vaš odnos, već će značajno poboljšati kvalitet vašeg života.

Tačni rezultati ovog testa optičke iluzije ne samo da će vam pomoći da bolje razumete sebe, već i da dobijete jasniju sliku o tome šta tačno želite od svog ljubavnog partnera.

 

Jednostavno pogledajte sliku ispod. Šta ste prvo primetili?

Promo/themindsjournal
 

1. Lice muškarca: Potrebno vam je da se osećate shvaćeno

Da li ste primetili lice čoveka na gornjoj slici? Ako jeste, onda to znači da ste vredna osoba koja nastoji da bude poštovana i cenjena od strane drugih oko vas.

Drugim ljudima pokazujete samo verziju sebe sa kojom se oni mogu povezati i sa kojom se osećaju prijatno. Ovo vam pomaže da učinite da se ljudima više i lakše svidite.

Ova jedinstvena veština može biti izuzetno korisna. Međutim, to ne znači da ste neiskreni. To jednostavno znači da ste oprezni u pogledu toga kako se predstavljate ljudima i kako vas oni doživljavaju.

2. Osoba u kaputu sa desne strane: Važno vam je da se osećate prihvaćeno

Ako ste primetili čoveka u kaputu, to znači da imate duboku unutrašnju tugu. Iako možda ne nagoveštava depresiju, ukazuje da osećate duboko ukorenjenu tugu u svom srcu.

U vezi vam je potrebno potpuno prihvatanje od vašeg romantičnog partnera. U izlasku i vezama niste uspeli da pronađete osobu koja će vas prihvatiti svim srcem i voleti onakvim kakvi zaista jeste. Većina vaših bivših partnera nije mogla da razume vašu melanholičnu prirodu jer su bili više usredsređeni na to da vas „poprave“.

Potreban vam je neko ko može da ceni vaše duboko razumevanje života i smrti i da vidi pravu lepotu u vašoj tužnoj ličnosti.

Promo/themindsjournal
 

3. Beba na stolu: Potrebno vam je da se osećate negovano

Da li ste prvo videli bebu? Ako jeste, znači da se obično osećate bespomoćno u partnerskim odnosima i životu uopšte. Nije da ne znate kako da budete odgovorni, da preuzmete odgovornost ili da se brinete o sebi. Međutim, osećate se ranjivo i verujete da stvari mogu krenuti ka jugu bilo kada.

Lako se osećate anksiozno i pod stresom i većinu vremena se osećate lišeno sna. Pretvorili ste plakanje u naviku i nalazite utehu u tome da pustite da vam suze teku barem jednom nedeljno.

Morate da se osećate voljeno i negovano u vezi. To je ono što vaše srce zaista želi od partnera koji voli i brine. To ne znači da vam treba dadilja. Potreban vam je partner koji će vas razumeti i koji će biti svestan vaših emocionalnih potreba. Potreban vam je neko ko će duboko brinuti o vama, učiniti da se osećate bezbedno i zaštićeno.

4. Čarobnjak koji čita knjige: Žudite za duhovnom vezom 

Dakle, prvo ste primetili čarobnjaka koji nosi šešir, zar ne? Onda to znači da imate intenzivnu radoznalost za život, svoj sadašnji život i sledeći. Vi ste duhovna osoba, ali to ne mora da znači da ste religiozni.

Gajite veliko interesovanje za različite religije i verujete u moći univerzuma. Žudite za intenzivnom duhovnom vezom iz romantične veze. Za vas je ključno da delite duboku i značajnu vezu sa svojim partnerom iako možda ne delite ista verska ili duhovna uverenja. Želite partnera koji deli vaš entuzijazam u pogledu duhovnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike