Šokantna novogodišnja proročanstva! Sve što su Baba Vanga i Nostradamus predvideli za 2022. godinu

31.12.2021

09:00

0

Od invazije vanzemaljaca do nove pandemije

Šokantna novogodišnja proročanstva! Sve što su Baba Vanga i Nostradamus predvideli za 2022. godinu
city-g359b901fd_1280 - Copyright Pixabay

2020. godina nam je donela dovoljno problema, 2021. ih dodatno začinila, a prema vizijama Baba Vange ni nova 2022. godina neće biti mnogo bolja. Predviđanja ove bugarske mističarke bila su, navodno, dosad poprilično tačna pa je tako najavila tragediju u Černobilju, smrt princeze Dajane te raspad Sovjetske Unije. Baba Vanga, punim imenom Vangelia Gushterova, koju nazivaju i balkanskim Nostradamusom, izgubila je vid s 12 godina, i ubrzo postala svesna svog dara koji joj je omogućio pogled u budućnost.

Umrla je 1996. godine, ali njena predviđanja žive i dalje. U sledećoj godini se izgleda ne menja puno toga, jer je Baba Vanga videla da stižu nove nevolje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SECRET MAG (@secretmagoff)

 

Ipak, treba naglasiti da nam ova proročanstva uoči svake nove godine uglavnom dođu kao zabava, jer se za svaku godinu najavljuju katastrofe i kataklizme.

Jedna od vizija Babe Vange uključuje i pojavu novog doba, a reč je o verovanju da će svetom zavladati virtuelna stvarnost. To znači i veću izolaciju ljudi i sve više vremena pred računarom.

Baba Vanga je takođe predvidela i novu pandemiju, koju bi trebalo da pokrene zamrznuti virus koga će osloboditi klimatske promene, a sve će početi u Sibiru. Osim toga, mnogi gradovi će se boriti sa nedostatkom vode što će imati i političke posledice jer će cele države morati da pronađu alternative.

Najavila je i pojavu gladi u Indiji gdje će se, ponovo zbog klimatskih promjena, temperatura podići do 50 stepeni. Na listi se nalaze i novi potresi, ali i razorni cunami.

 

 


Osim nje, svoja je predviđanja oko 500 godina ranije podelio i francuski filozof Michel de Nôtre-Dame, poznatiji kao Nostradamus. Za sledeću godinu je tako najavio iznenadnu smrt jednog političkog vođe, a mnogi smatraju da je reč ili o kraljici Elizabeti ili Džou Bajdenu. Predvideo je i velike klimatske promene, potrese i poplave.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike