Veliki ljubavni horoskop za 2022. godinu: Astrolog Ana Rakić otkriva koga čeka harmonija, a koga trzavice

29.12.2021

12:00

0

Autor: 24sedam

Saznajte ko će zbog ljubavi gubiti glavu, a kome će nova godina poslati onog pravog

Veliki ljubavni horoskop za 2022. godinu: Astrolog Ana Rakić otkriva koga čeka harmonija, a koga trzavice
profimedia-0403248175 - Copyright Profimedia

Ovan

U svemu oko vas su razne čari i lepota, i put ka ljubavi je sreća. Nazavisno od svog statusa i godina uživajte u svemu što će ulepšati vaš ljubavni život, priuštite sebi neka nova i zanimljiva iskustva. Početkom godine možda vam neće biti lako da odgovorite na ljubavne rebuse ili da u odnosu sa voljenom osobom sagladate pravi uzrok koji dovodi do ljubavnih razmirica. Tokom januara bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka produženim raspravama. U periodu od 08. marta uplovljavate u ljubavno more i faktor vremena za vas će imati dragoceno značenje. Od 21. marta sebi i svom partneru možete dati novu priliku da sve sagledate na bolji način. Neki novi događaji koji će vas posebno usrećiti očekuju vas od 03. maja i u periodu od 24. juna i tokom avgusta meseca. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 02. do 29. maja. Idealnu priliku da krunišete svoju ljubavnu vezu ili da osetite novu ljubavnu harmoniju imaćete od avgusta meseca, u periodu od 01. oktobra do 17. novembra i krajem godine.

Bik

Svet oko sebe možete posmatrati zaljubljenim ili ljubavnim pogledom. Početkom godine očekuje vas nova sreća u ljubavnom i porodičnom životu. Od 24. januara osetićete priliv nove energije i vaše ponašanje će odslikavati ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje ćete osećati u odnosu sa bliskom osobom. Važno je da sledite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor. Ako ste mladi ili slobodnog emotivnog statusa, potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Ponekad nije lako napraviti dobar izbor, ali sve je u vašim rukama. Posebno zadovoljstvo i ljubavna sreća pratiće vas u periodu od 04. marta do 02. aprila. Nema razloga da nekom popuštate više nego što želite ili da prihvatite „ljubavnu ucenu“, posebno u periodu od 28. maja od 25. juna. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 28. maja do 23. juna. Tokom ove godine imaćete više sjajnih prilika da ulepšate ili obogatite svoj društveni i ljubavni život. Očekuju vas poznanstva sa nekim izuzetno zanimljivim ili važnim osobama.

Profimedia
 

Blizanci

U ljubavnom odnosu nova i dinamična dešavanja koja će vas pratiti početkom godine zahtevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. Uživajte u svemu što unosi novu radost u ljubavni odnos ili prihvatite novu priliku od 01. februara. Ponekad će partner umeti iznenada da poremeti vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali vi nećete želeti da se pomirite sa nekom sporednom ulogom. Na sreću, vi ćete umeti brzo da se orijentišete prema onim zanimljivijim sadržajima ili novim »izvorima radosti«. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 23. juna do 19. jula. Budite oprezniji u periodu od 24. jula do 13. avgusta kako ne biste doneli neku ishitrenu odluku koja poremetila vaš odnos sa bliskom osobom. Očekuju vas dani radosti, dah ili dodir ljubavi u periodu tokom februara, marta, juna i posebno u periodu od oktobra meseca. Često ćete testirati sebe, ali i osobu sa kojom ste bliski – različiti izazovi koji su pred vama su i nova prilika da ulepšate svoj ljubavni odnos i da doživite neko čarobno iskustvo. Ako ste mladi ili slobodnog emotivnog statusa od 21. novembra, očekuju vas novi kontakti i neko ko će vas zaintrigirati. Novi ljubavni izazovi su pred vama, čak i onda kada se budete „skrivali“.

Rak

Pred vama je period novih radosti, sreće, ljubavi i najlepših životnih ostvarenja – jer ponekad je sve moguće, tako da se i oni čudesni snovi ostvaruju. Od 02. januara vaša inspiracija i zanos će prevazilaziti nečija skrivena maštanja, u skladu sa svojom emotivnom prirodom ćete umeti da inspirišete partnera skoro u svakom pogledu. U periodu od 04. marta uživajte u nekim ljubavnim čarima, bićete ispunjeni posebnom energijom u želji da održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Uznemirenost koju ćete povremeno osećati ne treba doživljavati kao odraz emotivne ili lične slabosti, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 18. jula do 12. avgusta. Nezavisno od emotivnog statusa ili godina „Ljubavno sunce“ će vas obasjavati tokom cele godine, tako da ćete poželeti da uveličate neke ljubavne ili porodične događaje posebno od 08. novembra meseca. Pred vama je godina novih izazova koji vode ka zajedničkoj sreći.

Profimedia
 

Lav

Posebno obratite pažnju na zanimljive kontakte i dobre prilike koje vas očekuju početkom godine, ništa ne prepuštajte slučajnostima i da prolazi pored vas. Imaćete priliku da spojite avanturu, radost, ljubav ili zadovoljstvo sa praktičnim aspektima – i to sve po principu „dva, tri ili više u jedan“. Od 05. februara je važno da sprovedete neke  odluke u dogovoru sa bliskom osobom. U ljubavnom odnosu umete da dominirate i često preuzimate inicijativu, a to ćete posebno činiti u periodu od 21. marta. Očekuje vas pravi ljubavni zanos i procvat, pokazaćete da svaku situaciju možete okrenuti u svoju korist ili na način koji za vas predstavlja srećan epilog. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine umećete da prepoznate dobru ljubavnu priliku u kojoj ćete uživati. Ljubavna sreća vas očekuje naročito u periodu krajem marta, zatim tokom aprila, juna i od 11. avgusta do 06. septembra, dok Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe. Prepustite se ljubavnim talasima i krajem godine. Za vas je ova godina novih, iznednih i idealnih prilika da definišete svoj budući ljubavni ili porodični status. Onda kada imate priliku da birate – uvek bitajte sve što je najbolje ili onog najboljeg!

Devica

Prolazićete kroz različite faze uspona u ljubavnom životu i odnosu sa partnerom. Obratite pažnju na nove kontakte ili prilike koje će vas pratiti od 08. janura i tokom marta meseca, jer očekuju vas izuzetno lepa i nesvakidašnja iskustva. Zadovoljstvo i harmonija koja će vas pratiti u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom pozitivno će se odraziti na vaše kompletno ponašanje, veće samopouzdanje i na bolji izgled. Mogući su novi ljubavni rebusi ili pojačana tanzija u periodu tokom maja i juna meseca. Ako želite da započnete ljubavnu vezi ili da zaplovite u bračni život najbolje je da to učinite od jula i avgusta meseca. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 05. do 30. septembra. U skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima uživaćete u nečijem bliskom društvu, bez posebnog opterećenja o suvišnim »pravilima« koja remete ljubavni sklad ili sa nepotrebnim predrasudama o zajedničkoj sreći. Ako ste dovoljno mudri, za vas ljubavna sreća može da traje u kontinuitetu i tokom cele godine.

Profimedia
 

Vaga

U ljubavnom životu pratiće vas razni obrti, nova sreća ili neke interesantne situacije, tako da ćete se upravljati prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Ono što drugi ne mogu – za vas sada predstavlja radost srca, novi izazov i ostvarenje. Očekuju vas značajni događaji posebno u periodu od 07. marta, tokom aprila i juna meseca. Dobro je što ćete uvek imati razne mogućnosti, u skladu sa svojom prirodom biraćete ono što je vašem srcu najbolje ili vašim očima najlepše. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa sjajno ćete se snalaziti u kontaktima koji deluju pomalo nesvakidašnje, uzbudljivo filmski ili kao neka nadrealna ljubavna priča. Očekuje vas uživanje u ljubavnom odnosu od 23. juna i od 20. jula. Kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe pred vama je period nove sreće i procvata od 29. septembra do 24. oktobra, koji će vam doneti zanosni izgled, čudesni unutrašnji sjaj i najlepši užitak u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu.

Škorpija

Ova godina je pravo vreme za rešavanje ljubavnih dilema ili problema, ako ih imate, kao i za donošenjem važnih odluka o zajedničkom životu. Početna previranja u odnosu sa voljenom osobom imaće dobra značenja za dalju perspektivu, biće vam jasno da sve možete da uskladite na pravi način i na zajedničku radost. U svom tipičnom maniru učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu, jer sve što dajete u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu vratiće vam se na najlepši mogući nači. Ukoliko ste slobodni pratiće vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske vašem srcu. Posebno obratite pažnju na uzbudljiv ljubavni period od 01. januara, 20. februara, 08. aprila, 18. juna i od 22. jula, kakvu god odluku da donesete ona će biti „najbolja“, ako poslušate glas svog srca. Očekuje vas sreća i ljubavni procvat u periodu dok Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 23. oktobra do 17. novembra. Koji god pravac da odaberete – ljubav je na vašoj strani.

Profimedia
 

Strelac

Ovo je godina koja obećava novi ljubavni procvat ili more ljubavi. Od 03. januara i od 11. februara, obratite pažnju na nova poznanstva, kontakte ili priliku da doživite neko nezaboravno iskustvo. Uživajte u raznim situacijama koje će vas ispunjavati pozitivnim rasploženjem, važno je da delujete inspirativno na voljenu osobu i da ulepšavate svet oko sebe. Vi umete da pometate faktore ograničenja i ne odustajete lako od svojih namera, a različiti ljubavni izazovi u tome mogu da vas dodatno motivišu. Period tokom marta, aprila i juna donosi nova ljubavna uzbuđenja i nove odluke za život u dvoje. Ako ste slobodnog emotivnog statusa poželećete da započnete partnerski ili bračni život, a ako imate partnera očekuje vas nova harmonija. Radost srca je impuls koji vas najjače pokreće na skoro svaki vid dokazivanja i zadovoljstva. Zablistaćete u punom sjaju u odnosu sa voljenom osobom u periodu od juna i oktobra meseca, kao i krajem godine. Ljubavni procvat vas očekuje u periodu dok Venera bude trazitirala kroz vaše sazvežđe od 16. novembra do 11. decembra.

Jarac

Za vas godina počinje u ritmu i bojama ljubavi, pratiće vas ljubavne zvezde posebno početkom i krajem ove 2022. godine. U periodu od 01. januara, prihvatite svaki ljubavni izazov koji vas nadahnjuje i pokrenite inicijativu u pravcu koji će vam doneti zajedničku radost ili zadovoljstvo u nekoj novoj i neobičnoj avanturi. Obratite pažnju na dešavanja koja će vas dalje prati u martu, maju, julu i septembru mesecu, važno je da pravilno rešite svoje ljubavne rebuse, dileme ili trileme. Ukoliko ste slobodni kontakti koje ćete imati možda nisu uvek i u potpunosti ostvarenje vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali svakako treba prihvatiti te trenutke radosti i sreće koja će obležiti vaš zajednički život. Ljubavni procvat koji će na poseban način obeležiti ovu godinu očekuje vas od 01. januara do 07. marta i od 10. decembra do kraja godine – to je period kada će Venera tranzitirati kroz vaše sazvežđde. Zadovoljstvo može biti dužeg ili kraćeg daha, ali uvek je veoma poželjno. Očekuju vas interesatni kontakti i novo zadovoljstvo u periodu od 19. decembra.

Pixabay
 

Vodolija

Možda vaš ljubavni odnos početkom godine neće biti preterano idiličan, ali to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom i da uživate uz dragu osobu. Pratiće vas pozitivno raspoloženje i u skladu sa svojom prirodom i afinitetima prihvatićete razne izazove, koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu ispunjavanja zajedničkih planova. Partner će vas iskreno podžavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada nije bilo tipično. U periodu od 04. februara, učinite sve što je potrebno da ostvarite harmoničan ljubavni odnos, ako ste slobodnog emotivnog statusa očekuje vas nova ljubavna romansa ili uzbudljiva avantura. Uživajte u svemu što će ulepšati vaš ljubavni, intimni ili porodični život od 21. marta, 09, maja i od 28. juna. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 06. marta do 06. aprila. Tokom jula meseca pratiće vas faktor sreće na raznim poljima ili srećan epilog u kojoj god situaciji da se nalazite. Važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nove ljubavne romanse ili dešavanja u krugu porodice, koja predstavljaju dobar razlog za slavlje, posebno u periodu od avgusta i oktobra meseca, i krajem godine.

Ribe

Početkom godine uživaćete u ljubavnoj romansi i bićete inspirisani da ostvarite neke nove i zajedničke snove.  U ljubavnom životu partner vam je privržen i pokušavaće da vas impresionira na razne sebi svojstvene načine, što može izuzetno da vam godi i da vas hrani onom čudesnom energijom. U periodu od 14.  i 26. februara možete da uživate u raznim čarima svog ljubavnog života. Topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili u odnosu sa voljenom osobom, delovaće i kao izuzetno vredan dar koji ste već duže priželjkivali. Osetićete ljubavni procvat naročito u periodu tokom marta meseca i kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 06. aprila do 03. maja. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji ćete osećati u vama će pokrenuti nove ideje i podsticaće vas na nove radosti. U periodu tokom marta, maja i jula meseca, ljubavna harmonija će pozitivno uticati na vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos. Očekuju vas nove romanse ili ljubavna dešavanja u periodu od 28. septembra, tokom oktobra, novembra i u drugoj polovini decembra meseca. Ako razmišljate o bračnom ili partnerskom životu, sada imate idealnu priliku u periodu od 04. novembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike