Veliki godišnji horoskop! Astrolog otkriva šta vas čeka u 2022. godini

28.12.2021

18:00

0

Astrolog Ana Rakić tumači položaj zvezda i najavljuje značajne promene

Veliki godišnji horoskop! Astrolog otkriva šta vas čeka u 2022. godini
Dnevni horoskop - Copyright Profimedia

OVAN

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, otvara brojne mogućnosti i najavljuje značajne promene. Planetarni aspekti posebno naglašavaju vaše prvo, treće, dvanaesto polje. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći koja će vas pratiti u periodu od februara i aprila meseca. Instinktivno vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, važno je da reagujete brzo i odlučno u skladu sa svojom prirodom. Vaš stil izražavanja i šarm koji posedujete čine vas veoma omiljenom osobom u okruženju, ali povremeno ćete morati da dokazujete i neke druge kvalitete koje imate, kako biste održali dobre saradničke ili partnerske odnose koje imate. Pred vama je dinamična i zanimljiva godina koja pruža obilje radosti i „zlatne plodove“, bez obzira da li govorimo o vašem poslovnom ljubavnom ili porodičnom životu. Na svim poljima vas očekuje faktor sreće koji vodi ka „glavnom dobitku“.

Pixabay
 

BIK

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine donosi najveću ostvarenost kroz vaše drugo, deseto i jedanaesto polje. Uran vam donosi nove izazove, a Jupiter i Saturn će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze onda kada bira najveće izazove ili ciljeve. Možete da očekujete razne podsticaje koji će kvalitetno uticati na vaš način poslovanja ili unutrašnji razvoj, inspiraciju i stvaralaštvo. Sreća proističe u razmeni energije sa bliskim osobama. Sada možete da se posvetite i realizaciji svojih najvećih ili najlepših želja, posebno u kommbinaciji ličnog, privatnog i poslovnog. Ako ste mladi ili slobodni, ovo je prilika za životnom prekretnicom i novim iskustvima u privatnom životu. Potrudite se da pravilno usmeravate svu svoju kreativnu energiju kako biste uz zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, učinili i nešto čime ćete potvrditi svoj poslovni status.

BLIZANCI

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, najavljuje niz iznenadnih događaja koji donose novi i veliki uspon na svim životnim poljima. Pred vama je sjajna godina koja posebno naglašava vaše prvo, deseto i dvanaesto polje. U skladu sa svojom inspiracijom ili vizijama, mogući su neobični obrti koji će vam doneti uspeh i sreću. Usmerite svoju pažnju na najveće životne vrednosti, jer očekuju vas značajni dobici koji će vam život učiniti dovoljno uzbudljivim, lepšim ili udobnijim. Sada imate priliku da kombinujete i samostalno poslovanje sa zajedničkim ili partnerskim  delovanjem. Blic inteligencija vas navodi da vidite više od drugih, ako osećate dobar impuls i potrebu da usrećite bližu okolinu, onda nema razloga za oklevanjem. Vaše ideje često predstavljaju uvertiru za srećniju i lepšu budućnost o kojoj drugi sanjare. Usmerite svoju energiju u pravcu želja i (ne)mogućnosti – pomerite sve dosadašnje granice!

 

Pixabay
 

RAK

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, obećava romantične boje ili hod po ružičastim i srećnim oblacima. Posebno naglašava vaše sedmo, osmo i deveto polje. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ciljeve u poslovnom ili slatke snove u ljubavnom životu. Od 04. aprila vas očekuju sjajne prilike koje će vam omogućiti sreću u porodici i novo napredovanje u karijeri ili na statusnoj lestvici. Bićete nagrađeni „zlatnim plodovima“ za sve što činite. Uživajte u društvu dragih osoba, uspeh i omiljenost će predstavljati vaš zaštitni znak u narednom periodu.  Onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja do god osećate da se u vama postoje talasi koji vas pokreću na razmenu emocija sa dragim osobama. Izvor ljubavi koji vodi ka sreći je u vama!

LAV

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, donosi raznovrsne promene  koje vode ka ostvarenju velikih ambicija i novom uspehu. Posebno su naglašeni vaše sedmo, osmo i deseto polje, uz uspeh možete da očekujete i neizmernu sreću u najvažnijim životnim oblastima. Prolazićete kroz različite faze poslovnih izazova i ličnih iskušenja, ali u skladu sa svojom prirodom često ćete biti za korak ispred drugih. Očekuju vas sjajne prilike u polju edukacije, stvaralaštva, umetnosti ili sporta što će vam osigurati napredovanje na statusnoj lestvici. Uvek kada postoji mogućnost da se afirmišete i ostvarite neke posebne rezultate, učinićete sve što je u domenu vaših sposobnosti i umenja da zablistate pred svojom okolinom.

Pixabay
 

DEVICA

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine obećava kontinuirani uspon u partnerskim odnosima i ostvarenje vaših velikih planova. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i posebne prilike koje ćete osetiti u svim životnim oblastima. Favorizovano je vaše peto, šesto, sedmo i deseto polje - Jupiter, Saturn, Pluton i Uran garantuju razne oscilacije, iznenadne prilike, ali i dobitak na svim poljima. Sve vaše dobitne kombinacije proizilaze iz ličnih odluka koje ćete sprovoditi u zajedničkim akcijama ili kroz saradnji i udruživanje na raznim nivoima. Sada je idealan trenutak da usvojite neke nove životne lekcije, kao i da proširite svoje granice u saznanju i delovanju. Uz odgovarajućeg partnera moguće je dosegnuti i zvezdano nebo.

VAGA

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, posebno protežira vaše četvrto, šesto i osmo polje. Izazovi su svuda oko vas tako da ćete prolaziti kroz razne neobične okolnosti, ali vašem profilu odgovora da delujete lepršavo i originalno, ili da se razlikujete u odnosu na svoje okruženje. Ovo je period koji donosi raznovrsne kontakte, zanimljiva iskustva i posebno otvaranje mnogih vrata koja su vam do sada delovala kao neodostupna ili zatvorena. Bez obzira na razne prepreke sa kojima ćete se suočavati, očekuju vas srećna razrešenja, nove radosti i veličanstveni uspeh. Sve što vam je potrebno za veliki uspeh i za ličnu sreću, nalazi se pored vas ili u vašoj neposrednoj blizini. Stoga dobro otvorite svoje oči, ali i svoje srce kako biste pažljivo pratili sve vidljive ili neke prikrivene znakove koji će vas pratiti tokom naredne godine.

Pixabay
 

ŠKORPION

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, donosi nove i sjajne mogućnosti, tako da predstavlja veličanstveno ostvarenje na svim životnim poljima ili uspon do vaših srećnih zvezda. Planetarni aspekti favorizuju vaše treće, četvrto, peto i sedmo polje. Sada imate sjajnu priliku da uživate u životu razmenjujući energiju sa bliskim osobama na način koji će vam doneti nove životne radosti, uspeh i sreću. Sve postaje moguće kada se vaša energija poklapa sa kosmičkom energijom. Pomerite sve granice koje vam uskraćuju put do sreće ili ljubavi. Oslonite se na svoju intuitivnu percepciju i na snagu emocija, jer ljubav uvek rađa novu ljubav. Ono što vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga vaših emocija. Kada svet oko sebe gledate očima ljubavi – sve odiše lepotom i srećom.

STRELAC

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine predstavlja ostvarenje ljubavnih snova i veliki uspon na životnoj lestvici. Posebno je protežirano vaše četvrto, šesto i sedmo polje. Očekuju vas nove prilike koje će vam doneti obilje radosti, uspeh i sreću u svim oblastima. Na vama je da pomerite svoje subjektivne granice i da zajednički život učinite dovoljno uzbudljivim i čarobnim. Ovo je godina kada treba da verujete u razna „čuda“ i u skladu sa svojom prirodom da ih ostvarite na najlepši način. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i razne privilegije koje ćete osetiti u svim životnim oblastima, zablistaćete veličanstvenim sjajem. A najveći izazov koji je pred vama – je polje partnerstva.

Pixabay
 

JARAC

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, donosi značajne promene i »zlatne rezultate«.  Planetarni aspekti naglašavaju vaše prvo, drugo, treće i peto polje. Jupiter u vašem trećem polju – potencira uspeh i glavni dobitak u partnerskim i saradničkim odnosima. Faktor »sudbinske sreće« je na vašoj strani, stoga nemojte dozvoliti da neki vid sumnje blokira vaš uspeh i sreću. Uz svo znaje, iskustvo ili umenje koje imate, potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obeležava vaš život na najlepši način.  Naredna godina je idealan period da menjate ustaljene modele ponašanja, posebno ako ste mladi ili se tako osećate. Vaša pažnja će biti usmerena na lične potrebe i želje, a uspeh vas očekuje u polju ljubavi, partnerstva i karijere.

Pixabay
 

VODOLIJA

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine obećava obilje sjajnih mogućnosti na svim životnim poljima. Posebno su protežirani vaše prvo, drugo i četvrto polje. Jupiter uz Neptuna u drugom i Saturna koji borave u vašem sazvežđu, će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze onda kada bira najveće izazove ili ciljeve. Budući da se vi sjajno snalazite u raznim interpersonalnim odnosima uspevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali pratiće vas i brojne nagrade ili priznanja. Sreća vam je naklonjenja, a na vama je da izvučete dobru pouku iz svega što vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, krenite prvo sa promenama u sebi i na sebi, učinite to slobodno i sa namerom da ostvarite svoje najlepše snove. Sada je moguće da otvorite i neka „tajna vrata“ o kojima ste dugo snivali.

RIBE

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2022. godine, obećava srećne dane i najlepša ostvarenja u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Najbolje odluke možete da donesete uvek kada osluškujte glas srca ili ljubavi. Favorizovano je vaše prvo, treće, jedanaesto i dvanaesto polje – Jupiter, Saturn, Pluton, Neptun i Uran garantuju ostvarenje najlepše „životne bajke“. Jupiter uz vašu planetu Neptuna može ostvari sva čuda o kojima sanjate. Potrudite se otkrijete različite izvore radosti u sebi ili u svetu oko sebe. Sreća je da ste uvek u društvu bliske osobe ili da uvek birate najbolje društvo sa kojim delite trenutke radosti i nadahnuća. Pred vama je godina u kojoj možete da ostvarite svoje najlepše snove, slobodno prihvatite različite izazove koji će vas pratiti. Sada imate priliku da pomerite svoje subjektivne granice i da uživate u novim radostima. Ono što želite – to ćete i ostvariti!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike