Bekstvo u čudesni svet čarobnjaka: Stazom od žute cigle utonite u Smaragdni grad

14.01.2021

10:30 >> 21:53

0

Inspirisana poznatim klasikom

Bekstvo u čudesni svet čarobnjaka: Stazom od žute cigle utonite u Smaragdni grad
Copyright Profimedia

Ljubitelji bajke „ Čarobnjak iz Oza“ slažu se da je soba u koju ćete upravo zaviriti, apsolutno najlepša hotelska soba na svetu. Smeštena u hotelu „Roxbury“ u Njujorku, inspirisana poznatim klasikom iz 1939. godine, nudi vam ne samo prenoćište, već i mesto u kome gosti mogu oživeti svoje fantazije.

Profimedia

Pročitajte još:

Hotelska soba je dekorisana tako da potpuno dočara ambijent boravka u Smaragdnom gradu.  Od poda do plafona, prostor je uređen u blistavim akcentima zelene i zlatne boje, a dolazi čak i u kompletu sa ručno oslikanom freskom koja prikazuje magična svetla čarobnog grada.

Autentičan put popločan žutom ciglom posetioce vodi kroz središte sobe.

– Da, ljudi, put od žute cigle prolazi pravo kroz centar sobe, pored francuskog kreveta i kauča na razvlačenje, dok se ne spoji u zidnu sliku naše verzije Smaragdnog grada, poručuju u ovom tematskom hotelu.

Profimedia

I kupatilo prati magiju pločicama zelene boje. Takođe sadrži fresku polja otrovnog maka kako bi vam pomogla da umirite čula tokom kupanja.

Sobe ove klase opremljene su bračnim krevetima, ogromnim kadama za dve osobe, duplim tuš kabinam. Boravak uključuje i besplatan doručak, klima uređaj, Wi-Fi, DVD uređaj, frižider, aparat za kafu i mikrotalasnu rernu.

Ako ste spremni za putovanje u čudesni svet čarobnjaka, rezervišite noćenje u ovom hotelu i za to pripremite oko 250 dolara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike