Veza postaje ozbiljna: Kim Kardašijan upoznala majku svog novog dečka, otkriveno o čemu su pričale

23.12.2021

07:00

0

Kako se navodi, one su proteklog vikenda razgovarale o raznim stvarima

Veza postaje ozbiljna: Kim Kardašijan upoznala majku svog novog dečka, otkriveno o čemu su pričale
Copyright Printscreen Youtube/Netflix

Kim Kardašijan je dobila blagoslov najvažnije osobe u životu njenog novog dečka Pita Dejvisona - njegove majke. Kako pišu strani mediji, Kim i Pit su bili u bioskopu i na romantičnoj večeri proteklog vikenda, ali su slobodno vreme iskoristili i da posete njegovu majku. 

Kako se navodi, Kim je ostavila dobar utisak na Dejvisonovu majku, te su razgovarale o raznim stvarima koje se obično ne diskutuju kada sa nekim delite hleb.

Profimedia
Kim Kardašijan

- Kim se puno smejala jer je njegova majka jako duhovita. Sada razume zašto je on takav kakav jeste. Ali, imale su i neke ozbiljne razgovore. Na primer, Kim je pričala o svom pokojnom ocu, a Pitova majka o njenom pokojnom mužu. Njih dvojica su preminuli u septembru, u dve godine razlike - kaže izvor "Hollywood life".

Kako je poznato, Robert Kardašijan je preminuo 2003. godine, kada je imao samo 59 godina, a vodio je tešku borbu sa kancerom. Pitov otac Skot Dejvison bio je njujorški vatrogasac i poginuo je kada je imao samo 33 godine, tokom napada na Svetski trgovinski centar u Njujorku 2001. godine.

Profimedia
Kim Kardašijan, Pit Dejvison

- Iako je prošlo neko vreme otkad su obojica preminuli, teško je u vreme praznika i jednom i drugom, zato što je obojici njihovih očeva Božić bio omiljeni praznik. U Pitovoj kući je mnogo njegovih fotografija, kao i njega sa ocem, a Kim je želela da vidi sve - dodao je izvor.

Inače, kako se navodi, Pit je kupio stan u blizini majčinog doma koji joj je poklonio. Kim navodno jako znači to što njen dečko obožava svoju majku i sve bi uradio za nju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike