Napeto za Božić: Kim Kardašijan sa bivšim mužem i novim dečkom slavi praznike kod majke!

20.12.2021

07:15

1

Otkriveni su planovi koji bi mogli da budu neprijatni za svo troje

Napeto za Božić: Kim Kardašijan sa bivšim mužem i novim dečkom slavi praznike kod majke!
profimedia-0643044426 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan i glumac Pit Dejvidson već neko vreme su u vezi. Međutim, kako žive na različitim krajevima zemlje, njih dvoje ne mogu toliko često da se viđaju, ali će ipak biti zajedno za praznike. Međutim, tu bi mogla da nastane drama, jer će i njen još uvek zakoniti suprug Kanje Vest biti tu!

Profimedia
 

Kako je poznato, Kris Džener, majka Kim Kardašijan, organizovaće tradicionalnu božićnu žurku u svom domu, a Kim je planirala da Pit i ona na toj proslavi budu zajedno.

- Veoma je uzbuđena, a i Kris ga obožava. Cela porodica je fan Pita Dejvidsona i žele da on provede praznike sa njima. Kim i Pit imaju planove i kod njih sve teče kako treba. Ona čak planira da ode u Majami za doček Nove godine, kako bi njega podržala zbog onoga što će tamo raditi - kaže izvor upućen u dešavanja poznate porodice.

No, otkriveno je i da će možda Kanje Vest, sa kojim Kim ima četvoro dece, takođe biti na žurki Dženerove. Kako se navodi, on je poznat, tako da postoji mogućnost da će svo troje biti tu. 

Profimedia
 

Kim je podnela zahtev za razvod braka od Kanjea u februaru ove godine. Iako se pisalo o tome da će se pomiriti, od toga nema ništa. Ona je započela vezu sa glumcem, dok reper provodi vreme sa manekenkom Vinetrijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike