Bizarna lista poklona klana Kardašijan - Džener za Božić: Od posude za kompost do ćebeta od 20 hiljada dinara!

10.12.2021

20:41

0

Pripreme za nadolazeće praznike kod čuvene rijaliti porodice je počela, a ekstravagancija je očekivana

Bizarna lista poklona klana Kardašijan - Džener za Božić: Od posude za kompost do ćebeta od 20 hiljada dinara!
Copyright Foto: Profimedia

Božićni praznici su nam sve bliži, svi se pripremaju, pa tako i porodica Kardašijan - Džener. Kako običaji nalažu, ispod jelke se moraju naći pokloni, a Kloi je sada objavila listu želja onih koji će jedni drugima darivati. A tu ima svega!

Svi članovi porodice su napravili svoje liste, pa su se tu tako našli jastučić za saunu, koji Kloi želi da pokloni jednoj od sestara s obzirom na to da je poznaka tako neko ko obožava saune. 

Kloi Kardašijan Printscreen Jimmy Kimmel live
 

S druge strane, Kloi zaista želi da se posveti ekološkim navikama, pa je tako zatražila posudu za kompost o kojoj priča već neko vreme.

Kendal Džener bi volela da dobije ćebence vredno 189 dolara (oko 20.000 dinara) koje je od posebno teškog materijala jer je to čini smirenom kada je anksiozna.

Kendal Džener Profimedia
 

Kim Kardašijan bi volela da dobije uže za preskakanje sa LED svetlom, kako bi na taj način podstakla sve članove svoje porodice da više vežbaju.

Kajli je ostala dosledna sebi, pa je poželela uređaj za smanjivanje bora koji košta 250 dolara.

Kris Džener, mamadžer, pridružila se ovog puta svojoj ćerki Kloi, pa je tako izrazila želju da dobije posudu za uzgajanje salate u sopstvenom domu, koja vredi oko 500 dolara.

Profimedia
 

Što se tiče ostalih članova porodice, oni se još uvek nisu izjasnili, ali kako su poznati po tome da su veoma ekstravagantni i da daruju jedni drugima raskošne poklone, sigurno je da neće štedeti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike