Kanje javno pozvao Kim da mu se vrati: Kardašijanova podnela zahtev za promenu prezimena

12.12.2021

21:04

0

Ukoliko sud to prihvati, ova medijska ličnost će i dalje biti udata za repera, ali bi zakonski živela odvojeno od njega

Kanje javno pozvao Kim da mu se vrati: Kardašijanova podnela zahtev za promenu prezimena
Copyright Profimedia

Priča o pomirenju najpoznatijeg para u svetu šou-biza, repera Kanjea Vesta i rijaliti zvezde Kim Kardašijan, ne jenjava. Naime, on je već nekoliko puta javno istakao da bi voleo da sa Kardašijanovom obnovi ljubav, a na jednom od svojih poslednjih koncerata to je ponovo učinio i pozvao je da mu se vrati.

Na humanitarnom koncertu koji su održali Kanje i reper Drejku, navodno je u publici bila i Kim, a Vest je zbog nje promenio stihove svoje pesme „Runaway“ i tako joj poručio da mu je još uvek stalo do nje. 

Profimedia
 

- Želim da pobegneš natrag meni, upravo ti, Kimberli - izgovorio je Kanje, a heštag #kimberly trenutno je jedan od najpopularnijih na društvenim mrežama.

Kao i uvek, mišljenja su podeljena. Dok jedni sa nestrpljenjem iščekuju njihovo pomirenje, drugi smatraju da ovaj gest nikako ne bi trebalo da pokoleba Kim.  

- Kim, da nisi slučajno pala na to, „Runaway“ uopšte nije napisao za tebe - napisala je jedna korisnica na Tvitera, aludirajući na to da je pesma napisana za Kanjeovu bivšu devojku Amber Rose.

Profimedia
 

Prema pisanjima stranih medija, samo nekoliko sati nakon koncerta Kim je navodno predala zahtev za legalno razdvajanje, prema kojem bi i dalje bila udata za repera, ali bi zakonski živela odvojeno od njega. Ako sud to odobri, pitanje starateljstva i zajedničke imovine bilo bi odvojeno od njihovog bračnog statusa. Kako se dalje navodi, ona je podnela zahtev da joj se prezime Vest ukloni iz imena - piše TMZ.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike