Kanje osmislio molitvu za povratak kući?! Priznao šta je sve uradio, pa ga je Kim ostavila! (VIDEO)

28.11.2021

07:15

0

Fotografije Kardašijanove sa, navodno, novim dečkom gotovo su preplavile strane medije, a za to vreme, reper aktivno razmišlja gde je pogrešio, s namerom da „sve ispravi i ponovo bude s njom"

Kanje osmislio molitvu za povratak kući?! Priznao šta je sve uradio, pa ga je Kim ostavila! (VIDEO)
Kanje Vest Profimedia - Copyright Profimedia

Kanje Vest, po svemu sudeći, žarko želi da ponovo bude s Kim Kardašijan. Starleta je sredinom februara tekuće godine podnela papire za razvod pa sad, prema pisanju stranih medija, našla i novog dečka, ali reper se izgleda teško nosi s tim što više nije glava porodice, niti njena velika ljubav.

Sa namerom da joj se vrati, osmislio je molitvu u kojoj je priznao da su ga greške dovele do tačke u kojoj se sada nalazi.

Šokantna ispovest?

U okviru petominutne „Molitve za Dan zahvalnosti" na njegovom Instagramu, a usred brojnih natpisa koliko Kim trenutno uživa s mladim Pitom Dejvidsonom, Kanje je napravio čitav niz pehova zbog kojih smatra „da mu je sada ovako kako mu je", ali ipak „vidi svetlo na kraju tunela". 

Profimedia
 

- Svakodnevno razmišljam o tome kako da ponovo budemo porodica. Kako da zalečim rane koje sam napravio. Preuzimam odgovornost. Moji uspesi i padovi imaju jednu zajedničku stvar. To sam ja - rekao je Je, kako mu odnedavno glasi ime, pa naglasio kako je uglavnom grešio pod dejstvom alkohola ili „za vreme epizoda koje ima kao osoba s bipolarnim poremećajem".

- Bože, koliko se mojoj ženi nije dopalo što sam stavio tu crvenu kapu - nastavio je, pozivajući se na period kada je podržao Trampa.

- Zajedno s porodicom sam tada postao meta u Holivudu. To nam je teško palo. A onda, hteo sam i sam da postanem predsednik. A nigde nikoga uz mene. Osramotio sam ženu tada, pošto sam izneo sve ono u medije - misleći na to što je navodno htela da abortira kad je nosila Nort Vest.

Inače, u osvrtu na mališane koje je dobio s Kim u braku, posebno je emotivno govorio o najmalđem sinu koji je „pravi miks njegove dve omiljene stvari - njega samog i lika njegove žene".

- Sve što mi je otac posle rekao je da bi bilo dobro da idući put ispisujem, planiram svoja izlaganja.

Ego...

- Znam da malo ko to može i da zamisli, ali ja nekad vrištim. Možda mi je to u svetu muzike pomoglo, ali da zadržim svoju porodicu... Nije... Bog želi da vidite da za sve možete da se iskupite. Svi grešimo, ja sam grešio. Javno sam radio stvari koje nisu prikladne za jednog supruga, ali danas sam ovde kako bih promenio tu priču . Ako neprijatelji mogu da nas razdvoje, milioni drugih porodica će pomisliti da je okej da se i oni raziđu... Ali kada Bog, koji je već pobedio i dalje pobeđuje, opet spoji „Kimye", to će milione da inspiriše da vide da mogu da prevaziđu probleme, razdvojenost, traumu koju đavo koristi kako bi držao ljude u očaju... - govorio je on, s puno nade.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

 

Podsećanja radi, Kim i Kanje su se venčali 2014. godine. U braku, dobili su dve devojčice i dva dečaka - Nort, Čikago, Sejnta i Psalma.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike