Dabovićeva u suzama otkrila kako je njen sin dobio ime: Slepo verovala bivšem, pa gorko zažalila

02.12.2021

11:41

3

Istina ju je i te kako potresla, a vremenom je još mnogo šta saznala...

Dabovićeva u suzama otkrila kako je njen sin dobio ime: Slepo verovala bivšem, pa gorko zažalila
Copyright Milica Dabović ATAImages/Stefan Tomašević

Govoreći o svom pogrešnom izboru partnera, te lažima i batinama, kao i potkradanju kroz koje je prošla, Milica Dabović kroz suze je otkrila kako je njen sin dobio ime Stefan. Bivšem je, naime, slepo poverovala - a kako i ne bi, kada joj je isprva „servirana" priča da bi naslednika najviše voleo da nazove po pokojnom bratu.

Međutim, kako je kasnije saznala - on ne postoji.

- On je meni govorio da želi decu, ja sam rekla dobro, nema problema. Govorio mi je o svom pokojnom bratu koji se zvao Stefan, koji je poginuo u ratu na Kosovu i naravno čitajući neki pasus i Legijine knjige koju je doneo, ja sam poverovala, kao i u sve što sam verovala da je to istina. On je počeo da plače, onda sam i ja počela da plačem. Ne brini... Rekao mi je: „Molim te, ako ikada budemo imali sina, molim te da se zove Stefan" i onda sam ja sva tako jecajući rekla: „Nema problema, pa ako bude sin ne znam kako bih mu drugačije ime dala, daću mu ime Stefan" - prisećala se Milica u emisiji „Preživeli".

Ima brata, ali Darka...

- Godinu dana je prošlo, ja sam zatrudnela, posle pet meseci sam saznala da je muško. Upoznala sam njegove roditelje, koji su mi rekli da on nema brata Stefana, da taj čovek ne postoji, da on ima brata Darka, da nemaju trećeg brata - rekla je plačući, a kako je kasnije saznala, njen partner je bio i oženjen.

Njegova supruga je zatim Milici otkrila da on uopšte psihički nije dobro.

- Njegova žena mi je rekla da on iz Palmotićeve ima papire, ali da njegova mama ima vezu i da ga štiti. On ima dijagnozu - istakla je Dabovićeva.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike