Detalji teškog razgovora Milice Dabović sa sinom: Nisam znala šta da radim, pa sam mu rekla da nema oca!

16.11.2021

08:51

0

Dečak će ovog decembra napuniti četiri godine, a već ima brojna pitanja o tati Ljubomiru Hadžisteviću, koja košarkašici, prema sopstvenom priznanju, veoma teško padaju

Detalji teškog razgovora Milice Dabović sa sinom: Nisam znala šta da radim, pa sam mu rekla da nema oca!
Copyright Milica Dabović ATAImages/Antonio Ahel

Milica Dabović otkrila je kako je razgovarala sa sinom o njegovom ocu, Ljubomiru Hadžisteviću. Kada je dečak, koji će u decembru napuniti četiri godine, počeo da se raspituje o njemu, priznaje, nije joj bilo nimalo lako.

Reakcija naslednika izmamila joj je i suze.

- Baš sam se plašila tog momenta. Dete me je pitalo: „Mama, gde mi je tata?" Nije mi bilo svejedno. Nisam znala šta da mu kažem, a onda sam mu polako rekla istinu, a to je da njegov tata ne postoji, da nema oca, da je on napravio nešto loše njemu i meni - počela je Milica, ali nije se tu zaustavila.

„Mama, kad porastem ja ću da ga bijem!"

- On mi je na to rekao: „Mama, kad porastem ja ću da ga bijem!" Rasplakala sam se u tom trenutku. Rekla sam mu: "Mama će da ga bije, sine, ne brini ništa!". Neko me je savetovao da mu ne kažem ništa o tome, a neko da mu kažem istinu. Ni sama nisam znala šta da radim po tom pitanju i samo je sve izašlo iz mene u tom momentu kada je došlo to pitanje koje nisam očekivala. Njegov otac je unesrećio mene i njega, iako on nije bio svestan toga, ali kada ti neko uzme sve što si stvorio, sve je to još teže. Slažem se da je bolje da Stefan nema oca nego da ima takvog. Sve te stvari su dovele do toga da presečem u životu i da mu više ne opraštam... Ako njemu nije stalo do deteta, kome će biti?! - zaključila je Dabovićeva u „Premijeri".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike