Milica Dabović potresena zbog slučaja Grnčarski: Kad te neko teroriše od jutra do marka, to treba izdržati!

13.11.2021

19:05

0

Kao neko ko je preživeo sličnu priču, košarkašica je objasnila šta je u glavi žrtve...

Milica Dabović potresena zbog slučaja Grnčarski: Kad te neko teroriše od jutra do marka, to treba izdržati!
Milica Dabović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Šokirana navodima Dragane Grnčarski, da ju je suprug Nebojša psihički i finansijski maltretirao, kao i tukao, oglasila se košarkašica Milica Dabović sa namerom da pojasni šta se vrzma po glavi žrtve - kao neko ko je preživeo sličnu priču. Ona je ovom prilikom istakla kako je svojevremeno samo „gledala da ostane živa", ali ujedno i duboko verovala da je i te kako postoji mogućnost da zbog svega „završi dva metra pod zemljom".

 Dragana Grnčarski Youtube / Praktična žena
 

- Kad ste zaljubljeni, ne znate kako da se ponašate. Mislite da će se sledećeg dana sve promeniti. Da će se on promeniti i biti drugi čovek i biti onaj u koga ste vi zaljubljeni i o kome ste stvorili neverovatnu sliku - počela je ona za Kurir televiziju, pa nastavila o strahu koji se kod žene javlja.

Bilo je ili on ili ja!

- Kad čujem koliko žene trpe nasilje, nije mi jasno. Ja sam relativno kratko trpela nasilje i nisam mogla da izađem na kraj s tim. Bilo je ili on ili ja. Važno mi je bilo da ostanem živa. Mislila sam da mogu da završim dva metra pod zemljom - ispričala je Dabovićeva, pa dodala kako joj je psihičko daleko gore od fizičkog nasilja.

Milica Dabović Printscreen ,,Sceniranje"
 

- Dobiješ batine pa nastaviš dalje, a kad te neko teroriše od jutra do marka, to treba izdržati. Žene se često suočavaju s tim i treba im pomoć - zaključila je naglasivši da je izgubila veru u ljubav.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike