Dve godine od udaje u zatvoru - ljubavi je došao kraj! Pevačica potpisala papire za razvod (FOTO)

24.11.2021

21:13

0

Kako je objasnila, pošto je njen brak bio javna stvar, otud i obaveštenje o krahu...

Dve godine od udaje u zatvoru - ljubavi je došao kraj! Pevačica potpisala papire za razvod (FOTO)
Anastasija Buđić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnja članica sastava „Models", Anastasija Buđić, obelodanila je na svom Instagramu da više nije u braku s Ivanom R. Kokijem za kog se, inače, udala u zatvoru 2019. godine. Osim toga da su papiri za razvod potpisani, nije ulazila u veće detalje, te nije poznato zašto je par stavio tačku na svoju ljubav.

- Danas smo, sada već moj bivši muž i ja, potpisali papire za sporazumni razvod. Jedino što imam da kažem, bez daljih pitanja i potpitanja, jeste da smo se razveli. Ostali smo u dobrim, prijateljskim odnosima. Pošto je naš brak bio javna stvar, otud i obaveštenje o razvodu - objasnila je Buđićeva, a podsećanja radi, Ivan je bio uhapšen na aerodromu, kada je pokušao da ode u Abu Dabi.

Instagram screenshot Anastasija Buđić
 

Venčanje usred služenja kazne zbog šverca nedozvoljenih supstanci

Anastasija i on su se venčali u februaru 2019, u zatvoru u Sremskoj Mitrovići. On je tu služio kaznu zbog šverca nedozvoljenih supstanci, prenosili su domaći mediji.

- Danas slavimo ljubav. Šestog februara 2019. smo se moja srodna duša i ja venčali, posle godinu i sedam meseci zabavljanja. Zakonski sa matičarem, u zatvoru, a veliku svadbu pravimo za godinu i po dana, ako Bog da, crkveno venčanje, gde ćemo da okupimo sve naše prijatelje i porodicu. Ovo danas je bilo savršeno... Prelepo... Intimno. Ljubav je pobedila, a vi, moje drugarice, spremajte se. Večeras luda žurka, slavimo ljubav. „Game over"! - napisala je uz fotografiju prstenja, koju je objavila po venčanju.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike