Sindi otvorila dušu: Progovorila o patnji za ćerkom, pa pomenula bivše koleginice iz grupe

01.11.2021

09:05

0

Pevačica je posle dužeg vremena iskreno govorila o ljubavi, grupi "Models" i bolu koji je osećala zbog razdvojenosti od naslednice

Sindi otvorila dušu: Progovorila o patnji za ćerkom, pa pomenula bivše koleginice iz grupe
Ivana Stamenković Sindi - Copyright Ivana Stamenković Sindi ATAImages/Antonio Ahel

Ivana Stamenković Sindi, osim kao pevačica i nekadašnja članica grupe "Models", punila je novinske stupce i zbog borbe za starateljstvo nad ćerkom Petrom. Pre šest godina je borbu izgubila, ali i dalje pati zbog toga što sa naslednicom nije bila tokom njenog odrastanja.

- Kad god govorim o ovoj temi, proživljavam sve ponovo. Strašno je kada vas neko odvoji od deteta. Srećna sam što je Tanja Savić ponovo sa svojom decom, znam kako se oseća i kroz šta je prošla. Uvek ću patiti za vremenom koje sam izgubila sa svojim detetom, to mi niko nikada neće vratiti i to se ne može promeniti. To je najteži period u mom životu. Petra je sada velika i najbitnije mi je da sam sa njom sada u odličnim odnosima i da je sve ružno iza nas - kaže Sindi.

Printscreen ,,Amidži šou"
 

Ona se osvrnula i na to da, u vreme kada je bila deo grupe "Models", je sve bilo drugačije, ali da danas nije u kontaktu sa bivšim koleginicama.

- Nisam ostala u kontaktu sa devojkama koje inače godinama ne dolaze u Beograd. Sa Sandrom Meljničenko i Ivanom Berendikom sam izgubila kontakt, ali one su sa svima iz Srbije prekinule komunikaciju, mislim da su i porodice preselile van naše zemlje. Sa Nađom Jokić se čujem svakodnevno, ona mi je i najbolja prijateljica. Volela bih da se sretnem sa devojkama iz grupe, da se ispričamo, popijemo kafu, ali ne mogu da nas zamislim ponovo na sceni - ističe ona za Alo. 

Printscreen ,,Amidži šou"
 

Fotografija sa njenim dečkom privukla je veliku pažnju, a Sindi priznaje da je u ljubavi već pet godina.

- Volim da pravim lepe fotke (smeh). Ja sam već pet godina u vezi, a o meni svake godine pišu da imam novog dečka. Kad god objavim sliku sa njim, to odjekne svuda, ali neću ga više reklamirati da mi ga neko ne ukrade - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike