Ko je Nevena Adžemović koja je sinoć hospitalizovana: Bivšu poslanicu i "modelsicu" ceo život prate skandali

12.10.2021

08:49

0

Autor: Marija Mitić

Pored problema sa bivšim suprugom, sa kojim je naposletku završila na sudu, o Neveni se pisalo da je imala fizički sukob sa majkom

Ko je Nevena Adžemović koja je sinoć hospitalizovana: Bivšu poslanicu i "modelsicu" ceo život prate skandali
nevena s - Copyright Printscreen Youtube

Veliku pažnju javnosti sinoć je privukla vest da je nekadašnja članica grupe "Models", Nevena Stamenković Adžemović smeštena na kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Naime, Adžemovićka je oko 21:30 časova, uz pratnju patrole odvezena u bolnicu. Prema pisanju domaćih medija, bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Ona je doživela nervno rastrojstvo, zbog čega je njena majka zvala Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asisteniciju.

Printscreen Youtube/RTV Pink
 

Od tada ne prestaje da se priča o tome ko je bila Nevena, koja je poznata i po tome što je bila poslanica u Skupštini Srbije.

Naime, Nevena je rođena 4. decembra 1982. u Beogradu. Prvobitno se bavila modelingom, a od 1999. pa sve do 2003. godine bila je jedna od pevačica grupe "Models", zajedno sa svojom sestrom Ivanom Stamenković, poznatijom pod nadimkom Sindi.

Od 2012. godine Nevena je postala deo Srpske napredne stranke, gde je radila u informativnoj službi beogradskog odbora te partije. Kasnije je prešla u Novu Srbiju, ali je i nastavila da govori kako joj je SNS bliska. Bila je poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije u periodu od 2012. do 2014. godine.

Nevena je takođe i autorka knjige "Kako sačuvati srpski rod", u kojoj se bavi borbom protiv bele kuge. 

Printscreen Youtube
 

Sa izborne liste Nove Srbije, Nevena je otpuštena početkom 2014. godine, a odlazak iz politike je naknadno najavila.

Što se tiče privatnog života, Nevena je bila udata za Srđana Adžemovića, koji je uhapšen pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružja, što je njoj tada teško palo.

 - Ne bih da komentarišem bilo šta što je vezano za moj privatni život, na tu temu više ne želim da pričam - rekla je neposredno posle njegovog hapšenja, dok je poznato da mu se vraćala i posle razvoda, da bi naposletku stavili tačku na ljubav.

2018. godine Nevena je priznala da nema primanja kao i da joj suprug ne uplaćuje alimentaciju za sina Rasta. Takođe, nekadašnja poslanica rekla je i da živi od finansijske pomoći svog oca.

- Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila - rekla je Nevena i dodala da se posvetila odgajanju deteta, te da nema nameru da se vrati javnom životu.

Printscreen Youtube
 

- Posvećena sam detetu, on ide u školu, odličan je đak i ima sve petice.Trenutno sam u potražnji, ali još uvek nisam našla nešto što bi me zaintrigiralo. Ja sam za neku mirniju varijantu, neki kancelarijski posao, jer mi je buke i jurnjave preko glave. Vratila bih se možda i u politiku, ali za sada ne postoji takva opcija. Ne znam da li sam spremna da se ponovo bavim javnim poslom, jer nisam bila dobro prihvaćena ni kao poslanik, ni kao članica grupe "Models" - rekla je ona tada.

Nevena je takođe priznala da njen bivši suprug njoj i njenom ocu duguje velike svote novca, a 2016. godine protiv njega pokrenula je sudski postupak.

- Ne želim više da ćutim! Bivši muž je mom tati ostao dužan 27.000 evra i ne uplaćuje mi alimentaciju. Platio mi je za godinu dana 30.000 dinara, a u sudskoj presudi piše da za Rastkovo izdržavanje treba da daje 500 evra mesečno - rekla je 2015. godine Nevena za Kurir.

 - Trenutno sam bez posla. Ali nema veze, jer sam iz porodice koja je imala celog života. Nisam se obogatila preko noći ili zbog bavljenja politikom - rekla je Stamenkovićeva tada i istakla da pored svega želi da njen sin bude blizak s ocem.

Printscreen Youtube
 

- Na tome insistiram. Teram ga da ide svake nedelje kod njega i da budu u kontaktu.

 Naredne godine protiv bivšeg supruga podnela je krivičnu prijavu.

 - Nemam posao i nemam od čega da izdržavam dete. Da li je normalno da čovek koji duguje novac mom ocu ne plaća ni alimentaciju. Ne znam šta da radim! On ne viđa dete, sin ga ne zanima. Ima svoj neki život i izigrava velikog kriminalca. I dok sam bila s njim u braku, više sam bila kod mame i tate. Iživljava se nada mnom. Zabrinuta sam i razočarana. U našoj zemlji samo šljam prolazi, a pravedni ljudi nagrabuse. Moj nekadašnji muž svojoj bivšoj nevenčanoj ženi i dalje plaća alimentaciju, a šta sam ja?! Ako misle da sam retardirana, grdno se varaju. Lepa sam i pametna. Zato i neću da dozvolim da me prave budalom. Iz kuće ne izlazim zbog sramote. Dve godine čekam da se pokrene taj postupak - rekla je ona tada za Kurir.

Adžemovićka je u više navrata dospevala u centar skandala. Naime, pre par godina se pričalo da je doživela fizičko nasilje od svoje majke u njihovom porodičnom stanu na Novom Beogradu, gde još žive i Nevenin tata i njen sin Rastko, što je bivša modelsica potom demantovala.

Takođe, 2015. godine nepoznati čovek je progonio Nevenu, što je ona potvrdila za medije, a kako se o tome požalila svom tada još uvek zakonitom suprugu Srđanu, on je reagovao te rešio ovaj problem.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike